söndag 10 juli 2016

Dunkelt skrivet, dunkelt tänkt Norell

Det är svårt att utläsa vilket tabu i forskarvärlden som “turbulens kring Mehmet Kaplan och Yasri Khan” har lyft slöjan från, som Magnus Norell hävdar i sin krönika betitlad “muslimska brödraskapet”. Retoriskt är det dock väldigt effektivt att hävda att något är ett tabu och dessutom förstärka detta med den orientalistiskt färgade metaforen att “lyfta på slöjan.” Med två ganska basala berättartekniska grepp så lovar Norell att lotsa oss in i en dold värld, en okänd del av Sverige, det islamistiska Sverige. Dramaturgin hanterar Norell med ypperlig expertis, hans sakframställan lämnar däremot en hel del att önska.

Å ena sidan skriver Norell helt korrekt att islamism är ett komplext begrepp och att “islam är en disparat och decentraliserad religiös tradition med mängder av olika uttolkningar.” Det finns inga allmänna eller universella definitioner av varesig “islamism” eller “islam” vilket Norell i egenskap av forskare naturligtvis är medveten om. Problemen i texten uppstår då Norell direkt efter ett sådant konstaterande kan göra essentialistiska konstateranden som “Det finns ingen riktig icke-politisk islam” till skillnad då från kristna samhällen där Norell tar bibeln (sic!) som sanningsvittne, för att stärka sin tes om kristendomens och islams olika karaktärer. På ett enda stycke lyckas således Norell bevisa att han varken behärskar historia, religionshistoria eller teologi.

Det är förvisso sant att Matteus 22:21, som Norell lägger fram som bevis för sin tes, ibland anges som ett kristet teologiskt argument för sekularism, vilket såklart står kristna fritt att tolka. Men bibelpassagen finns också i en historisk kontext och påvisar med all önskvärd tydlighet den rabbinska och judiska sociala verklighet i vilken jesus-figuren befann sig. Bakgrunden till kapitel 22 är det politiskt oroliga Palestina under Rom och ett fariséiskt försök att få Jesus-figuren att ta ställning mot den romerska ockupationen genom att vägra betala skatt. Katolska kyrkan använder exempelvis bibelcitatet i sin katekes 1994 tillsammans med ett citat från apostlagärningarna om att lyda Gud framför att lyda människor (Apg 5:29) för att legitimera civil olydnad om den världsliga makten går emot kristen moral (artikel 2242). Det är möjligt att Norell gör anspråk på att tolka kristen tro, men historiskt sätter han sig i ett gungfly av problem när han hävdar att kristendomen i-sig-självt skulle vara icke-politisk eller påbjuda en sekulär samhällsordning. Åtminstone sedan kejsar Konstantins Milano-edikt 313 så har Kristendomen varit en politisk faktor i Europeisk politik.

Islam är också en historisk politisk faktor, men inte nödvändigtvis på det sätt som Norell antyder. Koranen är förvånansvärt tyst gällande statsskick och inte heller Muhammed verkar, utifrån befintliga muslimska källor, ha lämnat några tydliga instruktioner om hur gruppen av troende bör organisera samhället politiskt. Schismen mellan sunni- och shiamuslimer illustrerar ganska väl denna otydlighet. Kalifatet uppkommer inte i en muslimsk egen politisk teori utan ser ut att modelleras på för-islamiska existerande organisationsformer som allt eftersom ges religiös legitimitet. Man är dock från sunnitiskt håll från början ense om att kalifen är en världslig ledare som till skillnad från profeter inte mottager några instruktioner från gud. Den muslimska teologins skolbildningar utvecklas relativt oberoende från den världsliga makten genom privata donationer och stiftelser och det finns flera tillfällen i den muslimska historien då teologer ansätts hårt av sina världsliga ledare då de vägrar spela kalifatets intressen i händerna. Det är möjligt att Norell, som en Khomeini eller en Abu Bakr al-Baghdadi, förespråkar en ny normativ teologisk position, men då gör han det på samma historielösa grund som just Khomeini eller Baghdadi. Som akademiker förväntas Norell åtminstone kunna problematisera sin egen utsaga.

Man kan möjligen ursäkta Norells bristande historiekunskaper gällande den muslimska världen, men det kan väl knappast gått honom förbi att politik och religion i form av en statskyrka under 400 år varit definierande för statsbygget Sverige. Politik och religion satt ihop fram till år 2000 i detta -per definition- kristna land och det är först efter millenniumskiftet vi möjligtvis kan börja tala om ett objektivt sekulärt Sverige. När Sverige på 1500-talet antog den protestantiska läran så knöts om något det politiska och det religiösa ännu tätare ihop än tidigare då den katolske påven som auktoritet helt kunde kringskäras. Sveriges anti-katolska historia är djupgående och den sista direkt anti-katolska lagstiftningen försvinner först 1977.

Bristande historiska kunskaper är dock inte ensamt ett hinder för att kunna göra intressanta samhällsvetenskapliga observationer. Norell är trots allt doktor med statsvetenskapliga meriter, således kan också hans intresse för politisk islam (eller svenska muslimska politiker) förklaras. Problemet är att Norell inte verkar ha någon egen empiri att utgå ifrån när han vill upplysa läsaren om det han beskriver som det muslimska brödraskapets (MB) järngrepp om svensk identitetspolitik. I sin iver rusar Norell omkring bland anekdoter, alla skräddarsydda för att bevisa hans huvudsakliga tes nämligen att…ja vad är Norells huvudtes egentligen? MB är ett spöke genom hela Magnus Norells text och som ett spöke förblir det också flyktigt, eteralt genom sluggerartad, på måfå författad poulärvetenskaplig prosa. Tankarna vandrar till huruvida Norell inte lade ner någon ansträngning på författandet? Är det bara en pliktskyldig före-semestern-text som hasplades ur i en taxi på väg till Arlanda?

Norells tankebanor är förvillande. Mehmet Kaplan kopplas till antisemitism via en utsago av en imam vid Stockholms moské som uttryckt tillfredställelse över sin egen upplevda skjuts framåt genom Kaplans politiska karriär. Norell låter också förstå att Kaplan inte gjort politisk karriär på egna meriter utan endast fungerat som ett bete i röstfisket på muslimska röster och detta leder till att etablerade politiska partier ser mellan fingrarna gällande “patriarkala kvinnoförtryck och antisemitism”, värderingar som muslimska brödraskapet och människor från MENA-regionen, menar Norell, fått i sig sådana värderingar med modersmjölken och uppenbart inte kastar på sophögen då de anländer Sverige. Vafalls? Menar Norell att vi ska övertygas om att Kaplan är antisemitisk kvinnoförtryckare genom ett statistiskt antagande baserat på nationellt ursprung, eller vad är själva syftet med texten?

Texten driver omkring utan uttalad mening eller mål. Författaren verkar inte överdrivet intresserad att belägga sina påståenden, eller ens göra dem logiskt koherenta i vissa fall. Det är oansvarigt av Norell att lägga sin doktorstitel bakom en så illa underbyggd artikel, oavsett den är ämnad vara skriven i essäistisk stil. Det hade varit god ton att påpeka tidigt att det exempelvis saknas forskning på MB i Sverige och att följande text är till stor del spekulativ. Internationellt så finns det relativt mycket forskningsmaterial om MB, men professor Göran Larson nämner ingen forskning på MB i Sverige specifikt i sin kunskapsöversikt Islam och Muslimer i Sverige från 2014. Stockholm: SST) Viss relevans hade Norell kunnat få av Johan Catos avhandling När islam blev svenskt (2012) där han borde kunna känna igen sin egen röst i säkerhetsdiskursen kring hur den politiska konstruktionen av islam fungerar.

Istället brakar Norell på med några väl utvalda fakta och en hel del för givet taget. MB påstås ligga som en våt filt över muslimerna i Sverige, men Norell kan inte berätta hur, vilka de är, eller på vilket sätt deras närvaro är problematisk. MB dominerar Islamiska förbundet (IFiS) berättas det, men inte om huruvida MB också dominerar Islamiska Samarbetsrådet (ISR) som är de sex nationella statsbidragberättigade trossamfunden, en betydligt större aktör än IFiS. Det är den här saknaden av perspektiv och förståelsehorisonter som skaver texten igenom. En rad påståenden läggs fram, men ingen hjälp erbjuds att förstå påståendena. Hur bör vi värdera källan? I vilken mening är det problematiskt att MB verkar i Sverige? Vad menas med shariah i texten? Ska det läsas ut som korporella straff eller ska det tolkas mer som en särskild moralsyn? Båda synsätten finns nämligen representerade bland så kallade islamister.

Till Norells meriter hör att han lyfter en hel del intressanta frågor. Bland annat för han fram Aje Carlboms beskrivning av självvald “mjuk apartheid” och menar att denna åtskillnad av muslimer och icke-muslimer leder till sämre integration, minskad tillit och socialt sönderfall. Det är förvånande dock att Norell inte ens prövar att tänka från det andra kausala hållet, tänk om det är den försämrade välfärden, det sociala sönderfallet som orsakar sökandet efter politiska lösningar utanför de traditionella (och i islamisternas ögon) misslyckade ideologierna? Bär då i tanke att islamismer blev märkbart anti-socialistiska efter 1979, så det verkar gå ideologiska trender även i islamism, vilket i sin tur föreslår en populistisk elasticitet i hur det islamistiska projektet formuleras.

Då det muslimska brödraskapet i Sverige är så volatilt och undflyende som påstås i texten blir det också svårt att konkretisera i en artikel. Jag håller med Pierre Durrani som hänvisas till i Norells text. Det skapar stor misstänksamhet och myter kring MB och vad deras närvaro får för konsekvenser. I närtidshistoria kan den låga profilen vara förståelig i med att öppet medlemskap har kunnat rendera i både tortyr och summariska dödsstraff. Om så är fallet är det också ironiskt att det som tidigare varit en överlevnadsstrategi nu används som ett effektivt vapen emot dem. Men så vet vi inte om det är fallet. Mer forskning behövs på området och det är det som Magnus Norell också borde ha konstaterat i sin text.

Frederic Brusi,
doktorand i Religionshistoria vid Stockholms Universitet










123 kommentarer:

  1. Har lite svårt att se det religionsvetenskapliga i Frederic Brusis kommentar. Den verkar mest vara ett uttryck för hans personliga ogillande av Magnus Norell.

    Som läsare vill man ju gärna veta hur verkligheten ser ut i fråga om Muslimska Brödraskapet. Är det som Norell säger sant? Om inte, hur ligger det då till? Men här är Brusi inte den intresserade allmänheten till någon hjälp.

    Snarare tycks hans budskap vara att vi, svenska religionsvetare inräknat, vet så lite om Muslimska Brödraskapet att det enda vi kan säga är att vi inte vet något och behöver forska mer.

    Men om det nu är så att svenska religionsvetare vet så väldigt lite om en så stor och viktig organisation som MB, att de egentligen inte har något att säga, då blir förstås frågan om religionsvetarna ger någon valuta för skattepengarna egentligen.

    Jag menar, trots allt har ju svenska religionsvetare haft tid på sig sedan 1928 att lära sig något om MB. Om de inte har lyckats göra detta ännu, vad är det då som säger att de kommer att vara mer framgångsrika de kommande 88 åren? Och nej, jag tror inte att "ett ivrigt uttalande av ordet 'problematisera'" är svaret på den frågan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Good news!!! Good news!!!, Do you want to live a rich,healthy and famous
      life. Do you want to get rich immediately and be out of suffering? Do you
      want the world to recognize you and listen to you when you speak? do you
      want to be in power and control? if yes, here is a good tip just join the
      “ILLUMINATI ORGANISATION”, you may ask “How Can I Join” , the answer is
      simple all you have to do is to contact us to ELEVATE YOURSELF FROM
      POVERTY..

      Do not hesitate to contact us.

      Phone number Text / Whatsapp: +1(706)804-2665

      Email : illuminati666officialcult@gmail.com


      BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
      BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

      THANKS....
      TEAM REGARDS
      PLAN ILLUMINATION ///

      Radera
  2. Hej Kristian, tack för dina kommentarer.

    Den sammanlagda akademiska kunskapen om MB är tämligen god. Det jag påpekar i min text är att det inte finns någon som helst forskning om MB i Sverige, något som Norell borde vara medveten om och också borde ha upplyst sina läsare om.

    Norell är säkerligen jättekompetent på forskning kring terrorism, men den text han producerar på ledarsidorna visar att han inte behärskar historia/religionshistoria eller teologi. Min text syftar inte till att berätta om MB eller MB i Sverige utan att påvisa problemen i Norells text. Det är såklart oturligt att jag inte kan berätta något om MB i Sverige när du som intresserad allmänhet vill veta hur det verkligen ligger till, men det finns en hederlighet i att säga att man inte vet, hellre än att fantisera och spekulera som Norell har gjort i sin text.



    SvaraRadera
  3. Om ditt liv inte kommer på det sätt du vill ha det och du vill ändra det, om du önskar rikedom, makt, inflytande, bra bilar, STARDOM och du vill att dina drömmar att komma igenom, så har du chansen att göra det, ansluta sig till illuminati idag för att få $ 2500 var 3 dagar och $ 1.000.000 medlemskap välsignelse för att göra vad du älskar att göra bäst. Kontakta illuminatimaster03@gmail.com idag att förändra ditt liv till det bästa ...

    SvaraRadera
  4. Vi ser ofta islamologer som försöker förklara för den icke-muslimska allmänheten vad Islam är, och hur många olika tolkningar det finns. Men hur mycket arbete bedrivs med att informera muslimer om missuppfattningar om deras religion? Det känns som om det måste vara den grupp med klart störst missuppfattningar om Islams historia.

    SvaraRadera
  5. Skummade igenom Norells artikel. Den ser ut som en tämligen okontroversiell redovisning av vad statsvetare skrivit om muslimska brödraskapet historia i Europa och vad som framkommit inom Sverige på senaste tid. Det får anses vara klarlagt att organisationerna runt Islamiska förbundet utgör en sfär med tydlig anslutning till muslimska brödraskapet ideologi, och att denna sfär givits en särställning av media och politiker som muslimernas autentiska företrädare. Men den kunskapen har inte de svenska religionsvetarna hjälpt till med att etablera. Över huvud taget är det svårt att förstå vad ni egentligen sysslar med. Istället för att använda många ord till att säga att ni inte vet någonting uppmanar jag dig, Frederic Brusi, att fylla ut det tomrum som religionsvetarna lämnat vad gäller de svenska muslimska organisationernas relation till muslimska brödraskapet, och över huvud taget vad deras värdegrund egentligen består av. Det går inte att förstå varför ni lämnat detta högaktuella område närmast helt utan uppmärksamhet.

    SvaraRadera
  6. Tack för dina kommentarer och din uppmaning, Wot.

    Om det nu "får anses klarlagt att organisationerna runt Islamiska förbundet utgör en sfär med tydlig anslutning till muslimska brödraskapet" så är jag ganska tydlig i min text att jag inte på något vis ifrågasätter den uppgiften i sig självt. Vad jag efterfrågar är att Norell (och nu även du själv) återger vad detta innebär. Innebär det ett hot för svenska muslimer? Är det ett hot gentemot den svenska grundlagen? Kommer det leda till att alla svenska muslimska organisationer på sikt styrs av MB, och skulle det vara ett problem annat än för församlingsmedlemmar som inte köper MBs islamtolkning?

    Uppgiften att IFiS är en utlöpare av/sympatiserar med MB är inte ny utan har florerat omkring sedan i a f 15 år tillbaka. Oftast återproduceras uppgiften ganska alarmistiskt och detta får mig att ställa frågan till Norell. Vad är det vi ska vara uppmärksamma på?

    Tack också för uppmaningen att ändra forskningsområde till ett som du anser vara mer aktuellt. Jag kommer dock inte byta spår. Muslimska helgonkulter är minst lika viktigt och aktuellt.

    SvaraRadera
  7. Ja, vad är det vi skall vara uppmärksamma på? MB är hyperaktuella i global politik, vi vet som du påpekar sedan länge att de vuxit sig starka i Europa, och i Sverige har företrädare lyckats ta sig in i centrala delar av flera riksdagspartier och till och med regeringen. Så vad vill de?

    Jag kan gott tänka mig att det är intressant att forska om muslimska helgonkulter, men håller du ändå inte med om att religionsvetarnas kollektiva ointresse av MB och islamismen i Sverige är märklig?

    SvaraRadera
  8. Hallå!!! Vill du vara medlem i den stora Illuminati och börja ta emot 50,000,000.00USD månad och vara populär bland andra och har rikedom och berömmelse ,, är den enda chans att på illuminati..I sändes av frimurare höga chefen för ta 52 medlemmar i Illuminati, jag har fått 32, så vi söker 20, så försök och vara bland de tweenty människor att vara rika och berömda, WhatsApp oss på 2348119239306 eller maila oss på: illuminatiword0666@gmail.com, så vi kan börja gå processen !!!

    SvaraRadera
  9. Jag är välkommen till ILLUMINATI GLOBAL CLUB Är du affärsman, politiker, musiker, fotbollsspelare eller student och du vill vara rik, kraftfull och vara känd i livet. Du kan uppnå dina drömmar genom att vara medlem i Illuminati. Med det kan alla dina drömmar och ditt hjärtatillbehov vara fullt fungerande för att ansluta sig till världens mäktigaste hemliga samhälle Illuminati, kommandot accepteras över hela världen eller ring agenten på +2347082405418, du kommer att styras under hela processen och hjälper dig att gå med i ockulten . Att gå med i familjen Illuminati som ursprungligen kallades ORDER ILLUMINATE; utforska ändamålen av rikedom ... Jag lanserar en öppen inbjudan till alla som håller med på begreppet enskilda rättigheter att ansöka om att bli medlem i Illuminati Order. Ju fler medlemmar där är desto större blir dess inflytande. Gå med i världen av de lyckligaste och mest inflytelserika människorna i världen och bli den första som går med i ditt samhälle och sprida ordet av den berömda. Ring +2347082405418 för att gå med i familjen Illuminati. Berömda upplysta medlemmar Här är en lista över kända upplysta medlemmar (påstådda och beprövade bevis)? Aalyiah-illiminati? Adele-illuminati? Alicia-nycklar lampor? Barrack Obama-illuminati? Beyoncé Knowles-illuminati? Illuminati popen? Drottning Elizabeth II illuminati? George Soros illuminati? Ben Bernanke illuminati? George W. Bush illuminati? Jay-Z illuminati? Kanye West illuminati? Rihanna Illuminati? Bob Dylan Illuminati? Beyoncé illuminati? Lady Gaga illuminati? Jim Carrey Illuminati? Willow Smith illuminati? Nelson Mandela upplyst och många fler. För mer information kontakta james landets agent på +23407082405418 du skickar oss ett mail illuminatitoworldnation@gmail.com

    SvaraRadera

  10. BLI MED DEN STORA ILLUMINATI BROTHERHOODEN I DAG OCH LIVA EN BÄTTRE OCH LYCKLIGT LIV.
    VÄLKOMMEN TILL RICHES AND FAME STORA TEMPEL. Är du en affär Man eller kvinna, politiker, musikal, student och du vill vara rik, kraftfull och vara känd i livet. uppnå dina drömmar genom att vara medlem i Great Illuminati brödraskapet idag kan du kontakta vår agent via whatsapp +2348055902757 eller EMAIL: (theworldilluminatiam666@gmail.com)

    SvaraRadera
  11. Hej bror / syster du har blivit vald för att vara medlem av ljuset. Det här globala meddelandet går runt om i världen om du har tur du kan accepteras Svara detta meddelande nu för att få steg för att gå med i illuminati tack.
    Med vänliga hälsningar illuminati Kontakt. Mig på Whatapp +2347085874295 email; illuminatisupreme01@gmail.com

    SvaraRadera
  12. FÖRFARANDE FÖR SAMARBETE MED STOR ILLUMINATI-TEMPEL AV PENGAR OCH STRÖM, KOMMER I ILLUMINATI
    whatsapp vår agent +2347085874295 eller mail eller (illuminatisupreme01@gmail.com)

    Är du en affärsman eller kvinna, politiker, musiker, student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati
    broderskap kult idag och få omedelbar rik summa av. 1million dollar på en vecka och ett gratis hem. någon där du väljer att leva i den här världen och också få 350.000 dollar per månad som lön ...

    Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.

    1. Ett kontantbelopp på USD $ 10000.000 USD

    2. En ny slank dröm CAR värderad till USD 150 000 USD

    3.A Dream House köps i landet efter eget val

    En månad bokad möte med topp 5 världen
    Ledare och Topp 5 Kändisar i världen. Om du är intresserad ring
    agenten nu + 2347085874295 eller whatsaap honom på
    + 2347085874295 du kan även maila oss med det här,
    (illuminatisupreme01@gmail.com) för omedelbar inledande på nätet

    SvaraRadera
    Svar
    1. Welcome to brotherhood Illuminati where you can become
      rich famous and popular and your life story we be change
      totally my name is Dan Jerry I am here to share my
      testimony on how I join the great brotherhood Illuminati
      and my life story was change immediately . I was very poor
      no job and I has no money to even feed and take care of my
      family I was confuse in life I don’t know what to do I try all
      my possible best to get money but no one work out for me
      each day I share tears, I was just looking out my family no
      money to take care of them until one day I decided to join
      the great Illuminati , I come across them in the internet I
      never believe I said let me try I email them.all what they
      said we happen in my life just started it was like a dream to
      me they really change my story totally . They give me the
      sum of $1,200,000 and many thing. through the Illuminati I
      was able to become rich, and have many industry on my
      own and become famous and popular in my country , today
      me and my family is living happily and I am the most
      happiest man here is the opportunity for you to join the
      Illuminati and become rich and famous in life and be like
      other people and you life we be change totally.If you are
      interested in joining the great brotherhood Illuminati.then
      contact him +2348106618681 or for more information +1(705)8062021
      email:illuminatibrotherpowerful@gmail.com or you need my assistance
      email:danjerry04@gmail.com...

      Radera
  13. VÄLKOMMEN TILL DEN STORA TEMPELEN AV ILLUMINATI WORLDRICHS. DU ÄR POLITIKAN, DOKTOR, ENGINEER, MODEL, GRADUATE, STUDENT,
    GOLD MÖJLIGHET Den stora Illuminati-organisationen kommer att göra dig rik, kraftfull, känd och rik.
    Du kan uppnå alla dina drömmar och lust av hjärtat genom att vara medlem av Illuminatis brödraskap,
    Långt liv och välstånd här på jorden med evigt liv och pensionering. Du vill verkligen bli medlem av den stora illuminatimedlemmen idag För att bli med Illuminati tar det bara 30 minuter, för att bli rik kan du bara ha 2 timmar. Vi har många fördelar i Illuminati.
    Vi ger våra medlemmar $ 3000 varje vecka.
    Vi ger våra medlemmar $ 2.000.000 = varje månad.
    att gå med dig kan kontakta oss på illuminatiworld84 @ gmail eller whatsapp + 2348166224811

    SvaraRadera
  14. Misslyckas inte med att se ljuset. Pengar, befogenheter, berömmelse och rikedom blir din titel på bara två veckor. Om du är intresserad av att delta i illuminati-brödraskapet, kontakta oss via email georgeliam150@gmail.com
    Eller whatsapp brådskande genom denna kontakt +17026022088.
    För din onlineinitiering.
    Uteslutande där du inte har något avstånd kan arbetet av vår baphomet påverkas.
    Whatsapp +17026022088 nu och säg ja till dina drömmar.

    SvaraRadera
  15. .GREAT ILLUMINERA VÄLKOMMEN TILL BROTHERHOOD.

    Vill du vara ett brorskap av Illuminati med styrkan att styra människor på världens höga platser som kommer att bli rik och känd i världen? Bli en affärsman eller kvinna, konstnär, politiker, musiker, student, rik, berömd, stark i livet, gå med i brödraskapet i Illuminati-brödraskapet och få en rik mängd direkt. 2 miljoner dollar i veckan och ett gratis hus. Du väljer livet överallt i denna värld och du tjänar också $ 202,000 i månaden med en lön på $ 20.000.000
    NYA MEDLEMSKAPSDELAR INKLUSIVE ILLUMINERING.
    1. 800.000 USD USD kontantpris
    2. En ny stilfull dröm om $ 500.000 bil
    3. Köp ett drömhus i vårt eget val
    4. Din månatliga turist semester i dina drömmar (fullt betald).
    5. Ett års golfmedlemskapspaket
    6.A V.I.P-behandling på alla flygplatser runt om i världen 7.En livsstilsförändring 8.Each of Bohemian Grove
    Betala $ 9.000.000 per månad för varje månad på ditt bankkonto
    10. En månadsmånad Gör en bokning med världens ledande 5 ledare och de 5 bästa familjerna.
    Om du är intresserad av att ansluta oss till symbolen för storebrorets Illuminati sataniska hand, maila oss idag för att gå med i dag och återkomma till din dröm.illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com +16906672341 +953312758974 +44672288754 kontakta oss

    Din respektfullt illuminati united state order ......

    SvaraRadera
  16. Hej alla jag surfar på internet och jag såg mycket fel inlägg
    När det gäller ILLUMINATI-SOCIETY, jag kände mig dålig om det, jag vill låta dig
    vet några saker om ILLUMINATI-SAMARBETET. Först, jag går med i ILLUMINATI
    HOOD genom hjälp av en agent som någon introducerade mig till online efter
    år av beslutsamhet att vara medlem. vara medlem i ILLUMINATI
    Din rikedom är garanti, du kommer att skyddas, berömmelse, kraftpåverkan
    e.t.c alla dessa kommer de att ge dig. En sak jag vill korrigera är att
    ILLUMINATI betalar inte medlem någon lön, om du nyligen har initierat dem
    kommer att ge dig fröet av rikedom och välsigna dig med visdom, makt,
    Påverka e.t.c du behöver vara framgångsrik. Utsädet av rikedom är det enda
    pengar ILLUMINATI SOCIETY ger till sin medlem, med det här kan du börja
    något med pengarna och du kommer att bli framgångsrik. En annan sak är det
    samhället har speciell välsignelse för politiker och superstjärnor. Att vara en
    ILLUMINATI-medlemmen är ett personligt beslut, samhället tvingar inte eller tigger
    människor att gå med i dem. Jag gick med för att jag vill, ingen kropp tvinga mig och är
    mycket glad att vara medlem idag eftersom de har bidragit mycket till mina
    livet genom att göra mig till en av världens ledande affärsman. Om du är
    intresserad av att gå med i ILLUMINATI SOCIETY kontaktagent SIR Lord Albert på
    + 2348106524057 eller maila honom @ illuminatitempleofwealth99 @ gmail.com eller
    du kan också WhatsApp honom han var
    en som hjälper mig. Det här är den lilla hjälp jag kan ge dig.

    SvaraRadera
  17. It is in bekende feit dat Illuminati bestiet út Multi Millionaires, Billionaires dy't grutte ynfloed ha oer de measte wrâldlike saken, ynklusyf de planning fan in nije wrâldoarloch. In soad wrâldlieders, presidinten, premier, royalty en senior direkteur fan wichtige Fortune 500 bedriuwen binne leden fan Illuminati. Meitsje in geheime kabbel fan mysterieuze krêften en ryk mei grenze middelen fan rykdom yn jo bedriuw of in bepaalde saak, de grutte Illuminati kin alles maklik krekt meitsje: kontakt op mei usatemplelight40@yahoo.com of
    Rjochtsje / tekst: +1 845-617-7995
     Vice-presidint fan boargerlike útstel De ILLUMINATI ORGANISATION.

    SvaraRadera
  18. GREAT ILLUMINATIBOTHERHOOD.

    Bli rik och berömd. Bli med idag för att styra världen.
    NYA MEDLEMSFÖRDELAR
    1. Kontantpris på 1.000.000 USD.
    2. Ny stilfull bil.
    3. ett hus
    4. Din månatliga semester i fem år (fullt betald).
    5. Fem år Golfmedlemskapspaket.
    6.V.I.P behandling på alla flygplatser runt om i världen, med vårt medlemskort.
    7.Access till Bohemian Grove.
    Om du vill gå med, vänligen kontakta oss illuminatibrothers999@gmail.com
    +44672288754

    SvaraRadera
  19. GREAT ILLUMINATIBOTHERHOOD.

    Bli rik och berömd. Bli med idag för att styra världen.
    NYA MEDLEMSFÖRDELAR
    1. Kontantpris på 1.000.000 USD.
    2. Ny stilfull bil.
    3. ett hus
    4. Din månatliga semester i fem år (fullt betald).
    5. Fem år Golfmedlemskapspaket.
    6.V.I.P behandling på alla flygplatser runt om i världen, med vårt medlemskort.
    7.Access till Bohemian Grove.
    Om du vill gå med, vänligen kontakta oss illuminatibrothers999@gmail.com
    +44672288754

    SvaraRadera
  20. Misslyckades inte med att se ljuset. Pengar, befogenheter, berömmelse och rikedom blir din titel i hela din generation och se dina drömmar komma igenom. Om du är intresserad av att ansluta dig till Illuminati, världsomspännande huvudkontor på (USA), maila till Join Illuminatiworldwideorder.com
      eller whats-app oss .. + 19292811087

    För din onlineinitiering.
    Oavsett var du är. Inget avstånd kan påverka vårt baphomets arbete.

    Bli inte lurad och akta dig för online-internet
    bedrägerier som hävdar att vara en av oss gör det säkert för dig
    Bekräfta först innan du gör en förfrågan ...

    Obs .. Vi accepterar inte whatsapp-samtalsmeddelandet.

    SvaraRadera
  21. Är du en kommande artist, läkare, sjuksköterskor, banker och politiker, Bli medlem av Illuminati idag och vara rik för evigt. inkorg mig för medlemskap och kontant belöningar på 15.650.000 euro. E-post: illuminatistar666@usa.com.

    SvaraRadera
  22. Hur jag blev väldigt rik, jag går med i illuminati med hjälp av Edmundo som hjälper mig och initierade mig och blev min stora mästare idag, jag är en väldigt rik 34-årig man nu tack vare min stora mästare för att göra mig medlem i Illuminati om du vill vara medlem kontakta herr Edmundo min stora mästare på whatsapp nummer +2348159768201 du kan också maila mig på grandmasteredmundoilluminati@gmail.com

    Jag är från Sverige och jag heter Mohamed Melvin

    SvaraRadera
  23. Jag heter Mr Ander Rafa, jag är 49 år gammal och grundade mig i Kanada. Jag vill meddela allmänheten hur jag hjälpte mig av Illuminatis nya världsordning för Obama-templet för att återta min affärsställning efter att ha blivit avskedad i ungefär ett år och sex månader. Jag har varit i smärta och besvär sedan jag blev avskedad från det företag där jag jobbar kallade Kanada Deposit Insurance Corporation i Ottawa (huvudkontor) i Kanada som agentur verkställande. Jag har varit hopplös, ekonomiskt nere genom det året. Men en dag när jag surfar på Internet kom jag över Mr Dennis Brian som vittnar om hur Patrick Illuminati-agenten, hjälper honom att gå med i Illuminati, du kan vara känd, rik och framgångsrik i livet genom att ha varit medlem av den stora Illuminati Brödraskapet kontaktade jag omedelbart honom och jag förklarade allt för honom och han rekommenderade mig och han hjälpte mig genom att initiera mig till Great Illuminati Brotherhood och han gav mig alla riktlinjer och berättade för mig deras plats för dyrkan. Med hjälp av Mr.Patrick kunde jag gå till templet och där jag var med, nu är jag så glad över att bli medlem av Illuminati, jag är nu rik och rik. Tack Mr Patrick För ditt stöd. Illuminati är ett utmärkt och kraftfullt sätt att bli populär i livet. Jag vet att så många människor kan vara på min körfält och letar efter hjälp kontakta Patrick Patrick idag via e-post: agentpatrick5@gmail.com ELLER Whatsapp honom Via +2348055329159

    SvaraRadera
  24. Hej alla 8 månader sedan var jag bara ivriga att bli medlem, och jag menade så många personer som aldrig visade mig på rätt sätt. För några månader sedan såg jag så många människor som berättar hur agent Patrick kopplade upp dem, och de blir en komplett medlem av broderskapet. så jag bestämde mig för att kontakta Patrick, som gav mig rätt länk för att bli medlem. Jag följde alla steg, och idag är jag en stolt medlem av Illuminatens broderskap. så jag vill att alla ska hjälpa mig att säga ett stort tack till agent Patrick. Om du har strävat efter att bli medlem i brödraskapet, och du inte har träffat rätt person förrän nu vill jag berätta för dig att du snabbt kan kontakta rätt Illuminate agent nu. Han är ingen annan än Patrick. Broderskapets uppdrag är nu att torka bort lidande och svårigheter bort från alla människors liv. så om du är en affärsman / kvinna, en konstnär, en pastor, en arbetarklass och vill ha rikedom, berömmelse, skydd, långt liv, välstånd bara namnge det precis som jag har nu är belysningen redo att hjälpa dig uppnå dina drömmar. kontakta Patrick på den upplysna emailen: agentpatrick5@gmail.com du kan WhatsApp honom Via Mobilnummer +234(0)8055329159 och bli en legitim medlem, bli med oss ​​idag och bli rik, kraftfull, berömd hela ditt liv

    SvaraRadera
  25. Jag heter Mr Ander Rafa, jag är 49 år gammal och grundade mig i Kanada. Jag vill meddela allmänheten hur jag hjälpte mig av Illuminatis nya världsordning för Obama-templet för att återta min affärsställning efter att ha blivit avskedad i ungefär ett år och sex månader. Jag har varit i smärta och besvär sedan jag blev avskedad från det företag där jag jobbar kallade Kanada Deposit Insurance Corporation i Ottawa (huvudkontor) i Kanada som agentur verkställande. Jag har varit hopplös, ekonomiskt nere genom det året. Men en dag när jag bläddrar på nätet Jag kom över Mr Dennis Brian vittna om hur Patrick Illuminati agent, hjälpa honom att gå med i Illuminati, kan du vara känd, rik och framgångsrik i livet genom varit medlem av den stora Illuminati brödraskapet, omedelbart jag kontaktade honom och jag förklarade allt för honom och han rekommenderade mig och han hjälpte mig genom att initiera mig till den stora Illuminati brödraskapet och även han gav mig alla riktlinjer och berättade sin plats för tillbedjan. Med hjälp av Mr.Patrick kunde jag gå till templet och där jag var med, nu är jag så glad över att bli medlem av Illuminati, jag är nu rik och rik. Tack Mr Patrick För ditt stöd. Illuminati är ett utmärkt och kraftfullt sätt att bli populär i livet. Jag vet att så många människor kan vara på min körfält och letar efter hjälp kontakta Patrick Patrick idag via e-post: agentpatrick5@gmail.com ELLER Whatsapp honom Via +2348055329159

    SvaraRadera
  26. ILLUMINATI SECRET SOCIETY
    Dirección: Suite 85, centrum kommersiella Ikeja Shooping, Lagos
    Land: Nigeria
    Tel: +234 (0) 7053245519
    Sitio web: Illuminati.com
    E-post: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    PROCÉDURE D'ASSEMBLAGE DU GRAND TEMPLE D'ILLUMINATI D'ARGENT ET DE PUISSANCE, REJOIGNEZ WLLAPITINTI WhatsApp notre agent +2347053245519 ou par courrier ou
    (Illuminatibrotherhood754@gmail.com)

    Jag är en av mina vänner, politiker, musiker, dansare, voulez-vous être riche, célèbre, puissant dans la vie, rejoindre les Illuminati
    culte de la fraternité aujourd'hui och obtenir instantanément la somme riche de. 1 miljon dollar och en halv dag och en månad gratuite. Tillsammans med den amerikanska regeringen är det en av de mest krävande företagen i USA 350 000 dollar i USA.

    AVANTAGES DONNÉS AUX NOUVEAUX MEMBRES QUI REJOINDENT ILLUMINATI.
    1. Une reckense en espèces de USD 120 000 USD
    2. Une nouvelle voiture Slank Dream of US $ 150 000 USD
    3. Une maison de rêve achetée dans le pays de votre choix
    Un mois réservé rendez-vous avec le top 5 globalt
    Ledare och Top 5 des célébrités du monde.Si vous êtes intéressé, appelez
    Jag är medveten om att +2347053245519 är en av de ledande
    +2347053245519) Du är här och du är en sändebud via e-postadressen,
    (illuminatibrotherhood754@gmail.com) hälla une initiation en ligne immédiate

    SvaraRadera
  27. Welcome to brotherhood Illuminati where you can become
    rich famous and popular and your life story we be change
    totally my name is Dan Jerry I am here to share my
    testimony on how I join the great brotherhood Illuminati
    and my life story was change immediately . I was very poor
    no job and I has no money to even feed and take care of my
    family I was confuse in life I don’t know what to do I try all
    my possible best to get money but no one work out for me
    each day I share tears, I was just looking out my family no
    money to take care of them until one day I decided to join
    the great Illuminati , I come across them in the internet I
    never believe I said let me try I email them.all what they
    said we happen in my life just started it was like a dream to
    me they really change my story totally . They give me the
    sum of $1,200,000 and many thing. through the Illuminati I
    was able to become rich, and have many industry on my
    own and become famous and popular in my country , today
    me and my family is living happily and I am the most
    happiest man here is the opportunity for you to join the
    Illuminati and become rich and famous in life and be like
    other people and you life we be change totally.If you are
    interested in joining the great brotherhood Illuminati.then
    contact him +2348106618681 or for more information +1(705)8062021
    email:illuminatibrotherpowerful@gmail.com or you need my assistance
    email:danjerry04@gmail.com...

    SvaraRadera
  28. Good news!!! Good news!!!, Do you want to live a rich,healthy and famous
    life. Do you want to get rich immediately and be out of suffering? Do you
    want the world to recognize you and listen to you when you speak? do you
    want to be in power and control? if yes, here is a good tip just join the
    “ILLUMINATI ORGANISATION”, you may ask “How Can I Join” , the answer is
    simple all you have to do is to contact us to ELEVATE YOURSELF FROM
    POVERTY..

    Do not hesitate to contact us.

    Phone number Text / Whatsapp: +1(706)804-2665

    Email : illuminati666officialcult@gmail.com


    BEWARE OF SCAMMERS, THERE IS NO SUCH THING AS REGISTRATION FEE AND YOU MUST
    BE ABOVE THE AGE OF 18YRS.

    THANKS....
    TEAM REGARDS
    PLAN ILLUMINATION ///

    SvaraRadera
  29. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!! KONTAKTA OSS PÅ +2348164316285 0R illuminatib50 @ gmail [dot] com eller whatsapp

    ÄR DU INTERESSERAD I FAMILIEN AV FAME ?? KOMMER RIKTIGT. Kraftfull och

    KÄND? GÅ MED ILLUMINATI I DAG OCH KOMMER RICH.ILLUMINATI BRÄLLER DIG

    Inom gränsen för världen där du bor i dag. DIN FINANSIELLA

    SKADOR ÄR ENDAST ENDAST OM DU GÅR MED. Vi stöder dig båda

    FINANSIELLT OCH MATERIALT FÖR ATT SÄKER ATT DU LEVER EN KOMFORTABEL LIV. KOM

    ILLUMINATI OCH FÅ DIN SELV EN HUS OCH EN CAR.

    1. A CASH REWARD OF USD $ 500, 000 USD

    2. En NY SLEEK DREAM CAR VÄRDAS PÅ $ 300, 000 USD

    3. Ett drömhus har sökt i landet av din egen val

    4. EN MÅNAD FESTIVAL (FULLT BETALAD) FÖR DIN DREAM TOURIST DESTINATION.

    5. ETT ÅRSGOLF MEDLEMSKAPPACKAGE A V. Jag. P

    6. Behandling i alla flygplatser i världen

    7. EN TOTAL LIFESTYLE ÄNDRAR TILLGÅNG TILL BOHEMIAN GROVE

    8. MÅNADSBETALNING AV $ 1, 000, 000 USD i din bankräkning varje månad.

    9. En månad bokad utnämning med topp 5 världsledare och topp 5

    FESTIVALER I VERDEN.

    Om du är intresserad av kontakten (illuminatib50gmail [dot] com)

    AGENTEN NU

     Och står för 666 kommandot av

    ILLUMINATI. . . . . .

    SvaraRadera
  30. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!! KONTAKTA OSS PÅ +2348164316285 0R illuminatib50 @ gmail [dot] com eller whatsapp

    ÄR DU INTERESSERAD I FAMILIEN AV FAME ?? KOMMER RIKTIGT. Kraftfull och

    KÄND? GÅ MED ILLUMINATI I DAG OCH KOMMER RICH.ILLUMINATI BRÄLLER DIG

    Inom gränsen för världen där du bor i dag. DIN FINANSIELLA

    SKADOR ÄR ENDAST ENDAST OM DU GÅR MED. Vi stöder dig båda

    FINANSIELLT OCH MATERIALT FÖR ATT SÄKER ATT DU LEVER EN KOMFORTABEL LIV. KOM

    ILLUMINATI OCH FÅ DIN SELV EN HUS OCH EN CAR.

    1. A CASH REWARD OF USD $ 500, 000 USD

    2. En NY SLEEK DREAM CAR VÄRDAS PÅ $ 300, 000 USD

    3. Ett drömhus har sökt i landet av din egen val

    4. EN MÅNAD FESTIVAL (FULLT BETALAD) FÖR DIN DREAM TOURIST DESTINATION.

    5. ETT ÅRSGOLF MEDLEMSKAPPACKAGE A V. Jag. P

    6. Behandling i alla flygplatser i världen

    7. EN TOTAL LIFESTYLE ÄNDRAR TILLGÅNG TILL BOHEMIAN GROVE

    8. MÅNADSBETALNING AV $ 1, 000, 000 USD i din bankräkning varje månad.

    9. En månad bokad utnämning med topp 5 världsledare och topp 5

    FESTIVALER I VERDEN.

    Om du är intresserad av kontakten (illuminatib50gmail [dot] com)

    AGENTEN NU

     Och står för 666 kommandot av

    ILLUMINATI. . . . . .

    SvaraRadera
  31. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!! KONTAKTA OSS PÅ +2348164316285 0R illuminatib50 @ gmail [dot] com eller whatsapp

    ÄR DU INTERESSERAD I FAMILIEN AV FAME ?? KOMMER RIKTIGT. Kraftfull och

    KÄND? GÅ MED ILLUMINATI I DAG OCH KOMMER RICH.ILLUMINATI BRÄLLER DIG

    Inom gränsen för världen där du bor i dag. DIN FINANSIELLA

    SKADOR ÄR ENDAST ENDAST OM DU GÅR MED. Vi stöder dig båda

    FINANSIELLT OCH MATERIALT FÖR ATT SÄKER ATT DU LEVER EN KOMFORTABEL LIV. KOM

    ILLUMINATI OCH FÅ DIN SELV EN HUS OCH EN CAR.

    1. A CASH REWARD OF USD $ 500, 000 USD

    2. En NY SLEEK DREAM CAR VÄRDAS PÅ $ 300, 000 USD

    3. Ett drömhus har sökt i landet av din egen val

    4. EN MÅNAD FESTIVAL (FULLT BETALAD) FÖR DIN DREAM TOURIST DESTINATION.

    5. ETT ÅRSGOLF MEDLEMSKAPPACKAGE A V. Jag. P

    6. Behandling i alla flygplatser i världen

    7. EN TOTAL LIFESTYLE ÄNDRAR TILLGÅNG TILL BOHEMIAN GROVE

    8. MÅNADSBETALNING AV $ 1, 000, 000 USD i din bankräkning varje månad.

    9. En månad bokad utnämning med topp 5 världsledare och topp 5

    FESTIVALER I VERDEN.

    Om du är intresserad av kontakten (illuminatib50gmail [dot] com)

    AGENTEN NU

     Och står för 666 kommandot av

    ILLUMINATI. . . . . .

    SvaraRadera
  32. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!! KONTAKTA OSS PÅ +2348164316285 0R illuminatib50 @ gmail [dot] com eller whatsapp

    ÄR DU INTERESSERAD I FAMILIEN AV FAME ?? KOMMER RIKTIGT. Kraftfull och

    KÄND? GÅ MED ILLUMINATI I DAG OCH KOMMER RICH.ILLUMINATI BRÄLLER DIG

    Inom gränsen för världen där du bor i dag. DIN FINANSIELLA

    SKADOR ÄR ENDAST ENDAST OM DU GÅR MED. Vi stöder dig båda

    FINANSIELLT OCH MATERIALT FÖR ATT SÄKER ATT DU LEVER EN KOMFORTABEL LIV. KOM

    ILLUMINATI OCH FÅ DIN SELV EN HUS OCH EN CAR.

    1. A CASH REWARD OF USD $ 500, 000 USD

    2. En NY SLEEK DREAM CAR VÄRDAS PÅ $ 300, 000 USD

    3. Ett drömhus har sökt i landet av din egen val

    4. EN MÅNAD FESTIVAL (FULLT BETALAD) FÖR DIN DREAM TOURIST DESTINATION.

    5. ETT ÅRSGOLF MEDLEMSKAPPACKAGE A V. Jag. P

    6. Behandling i alla flygplatser i världen

    7. EN TOTAL LIFESTYLE ÄNDRAR TILLGÅNG TILL BOHEMIAN GROVE

    8. MÅNADSBETALNING AV $ 1, 000, 000 USD i din bankräkning varje månad.

    9. En månad bokad utnämning med topp 5 världsledare och topp 5

    FESTIVALER I VERDEN.

    Om du är intresserad av kontakten (illuminatib50gmail [dot] com)

    AGENTEN NU

     Och står för 666 kommandot av

    ILLUMINATI. . . . . .

    SvaraRadera
  33. i want to share my testimony of how i become rich and famous today… i was deeply strangled up by poverty and i had no body to help me, and also i search for help from different corners but to no avail… i see people around me getting rich but to me i was so ashamed of my self so i met a man on my way he was very rich and he was a doctor so he told me something and i think over it though out the day so the next day i looked up and i keep repeating what he said to me. ” if you want to get rich quick and be famous” you need to cross your heart and do what is in your mind so i tried all i could in other for me to do as he said so later on i told my fellow friend about this same thing then my friend was interested in my suggestions so i decided to look in the internet and i found their number so we decided to contact them and unfortunately we did as they instruct us to do and later they told us to get some requirements and all the rest… so this initiation took us just a week and later on the great fraternity gave us $1,200,000 to start up our lives…. and now am testifying that if in any case you want to join any great fraternity all you need to do is for you to contact them because they are legitimate and they do as what they instructed them to do, so you can as well WhatsApp me +2348106618681 or for more information +1(705)8062021 you can Email: illuminatipowerful666@gmail.com..

    SvaraRadera
  34. Häng med den stora broderhatten idag och leva ett bättre och lyckligt liv. VARSÅGOD
    Till den stora tempel av rikar och fame. Är du en affärsman, man,
    politisk, musikalisk, student och du vill vara rik, kraftfull och vara
    känd i livet? Du kan uppnå dina drömmar genom att vara medlem av Great
    Hood illuminati bror. Med detta kan alla dina drömmar och hjärta önskningar vara
    Fullständigt uppfyller, om du verkligen vill vara medlem av den stora Illuminati
    bror huva, kontakta Lord Illuminati nu, Anm .: Nyanställda medlemmar
    har rätt till $ 12.000.000 dollar, en guldring som skyddar
    och gud av fiender, och en fri visum till Amerikas förenta stater.
    Vänligen dela vi inte blod. Förlora inte denna chans. Datum
    Rekrytering av nya älskade medlemmar, ring och bli rik! Nu av LORDMASHA
    hos ILLUMINATIONELOVE kundtjänst: Motto; Vi är här för att minska
    världens fattigdom och få dina drömmar att bli sanna. Vi väntar
    Ditt svar, du kan lägga till oss på WhatsApp Mobile och bli rik inom en
    månad. skicka oss ett mail: henryfrank485@gmail.com Whatsapp oss: +1 (662) -362-7440

    SvaraRadera
  35. För bara gör vem som söker ljuset. Pengar, makt, Fame och rikedom blir din titel i hela din generation och se dina drömmar bli sanna. Om du är intresserad av att bli medlem i Illuminati World Order i (USA) maila oss idag Email: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Eller whats-app oss .. + 19292811087

    För din onlineinitiering.
    Oavsett var du är. Inget avstånd kan påverka vårt baphomets arbete.



    För din onlineinitiering.
    Oavsett var du är. Inget avstånd kan påverka vårt baphomets arbete.


    Obs .. Vi accepterar inte whatsap-samtal.



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    SvaraRadera
  36. Hälsningar från den stora ordningen av upplysningen till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatens broderskap, där du kan återfå dina förlorade drömmar, och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 550.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också till ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

    FÖRDELAR GIVAS TILL NYA MEDLEMMAR SOM KOMMER MED ILLUMINERA.
    1. En kontant belöning på USD 550.000 USD.
    2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
    En månad med möte med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


    Hälsningar TEMPLE ILLUMINATE UNITED STATES

    SvaraRadera
  37. Gå med i illuminati idag och leta efter ljus. Pengar, makt, Fame och rikedom blir din titel i hela din generation och se dina drömmar bli sanna. Om du är intresserad av att bli medlem i Illuminati Worldwide Order Headquarter i (USA) maila oss idag Email: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Eller vad-app oss .. +19292811087

    För din online-inledande.
    Oavsett var du är. Inget avstånd kan påverka vårt baphomets arbete.



    Obs .. Vi accepterar inte whatsap-samtal.


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    SvaraRadera
  38. JOIN THE ILLUMINATI666 BROTHERHOOD?!!!
    contact us on +2348035692248 or illumnatib53@gmail.com
    Are you a business man, or woman,are you a pastor
    or an artist,, do you want to be famous or you want
    to be rich or powerful, it is better you become a
    member of Illuminati and make your dream come
    true . this is the chance for you now to become a
    member of the temple KINGDOM and get what you
    seek from us.if you are ready to become a member
    of Illuminati and realize your dream then-: whatsapp
    us or email
    illumnatib53@gmail.com
    fill in the following as well-:
    NAME....................
    NEXT OF KIN...................
    ADDRESS.................
    MARITAL STATUS.............
    COUNTRY.........
    STATE..................
    OCCUPATION................
    MOBILE LINE............
    A NEW MEMBER WILL GIVEN THE SUM OF
    120MILLION DOLLARS, A CAR AND A HOUSE IN ANY
    PART OF THE WORLD. NOTE: WE ARE NOT FORCING
    ANYBODY FOR THIS. IF YOU ARE NOT INTERESTED
    PLEASE DON'T APPLY



    SvaraRadera
  39. GÅ MED ILLUMINATI666 BROTHERHOOD? !!!
    kontakta oss på +2348035692248 eller illumnatib53@gmail.com
    Är du en affärsman eller kvinna, är du en pastor
    eller en konstnär ,, vill du vara känd eller du vill ha det
    att vara rik eller kraftfull, det är bättre att du blir en
    medlem i Illuminati och få din dröm att komma
    Sann . det här är chansen för dig att bli en
    medlem i templet KUNGARIKET och få vad du
    sök från oss. om du är redo att bli medlem
    av Illuminati och inser din dröm då-: whatsapp
    oss eller e-post
    illumnatib53@gmail.com
    fyll i följande också:
    NAMN....................
    NÄRMAST ANHÖRIG...................
    ADRESS.................
    MARITAL STATUS .............
    LAND.........
    STAT..................
    OCKUPATION................
    MOBIL LINE ............
    Ett nytt medlem kommer att ge summan av
    120 miljoner dollar, en bil och ett hus i någon
    DEL AV VERDEN. OBS: Vi förhindrar inte
    ANYBODY FOR THIS. Om du inte är intresserad
    ANVÄND INTE

    SvaraRadera
  40. Hälsningar från den stora ordningen av upplysningen till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatens broderskap, där du kan återfå dina förlorade drömmar, och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av (femhundra och femtio tusen dollar) 550 000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också till ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara känd.

    FÖRDELAR GIVAS TILL NYA MEDLEMMAR SOM KOMMER MED ILLUMINERA.
    1. En kontant belöning på USD 550.000 USD.
    2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
    En månad med möte med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


    Hälsningar TEMPLE ILLUMINATE UNITED STATES

    SvaraRadera
  41. Hälsningar från den stora ordningen av upplysningen till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatens broderskap, där du kan återfå dina förlorade drömmar, och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 550.000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också till ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

    FÖRDELAR GIVAS TILL NYA MEDLEMMAR SOM KOMMER MED ILLUMINERA.
    1. En kontant belöning på USD 550.000 USD.
    2. En ny Elegant Dream CAR värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
    En månad med möte med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare emailadressen = greatilluminate99@gmail.com



    NOTERA; detta Illuminati brödraskap som du kan gå med från var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,


    Hälsningar TEMPLE ILLUMINATE UNITED STATES

    SvaraRadera
  42. Hälsningar från ILLUMINATIs stora ordning till Förenta staterna och över hela världen är detta en öppen möjlighet att ansluta sig till Illuminatens broderskap, där du kan återfå dina förlorade drömmar, och också där du kan se ljuset av rikedom och lycka och kraft utan något blodoffer. Och vi betalar också summan av 800 000 USD för att välkomna alla nya medlemmar när de går med i broderskapet och också ett hus av deras val och placering med investeringar, tillsammans med denna möjlighet i livet för att de ska vara kända.

    FÖRDELAR GIVAS TILL NYA MEDLEMMAR SOM KOMMER MED ILLUMINERA.
    1. En kontant belöning på $ 800.000 USD.
    2. En ny slank dröm CAR värderad till $ 190,000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha
    4. Månadsbetalning av $ 2,400,000 USD till ditt bankkonto som medlem
    5. Ett diplomatpass för att resa till valfritt land och många fler
    6. Månad med möten med 5 bästa i världen. Ledare och 5 av de mest kända kändisarna i världen.

    NOTERA; Du kan gå med i Illuminati-brödraskapet från hela världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia, Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.,

    OBS! Om du är intresserad kontakta oss gärna via vår email: illuminatitemple9102@gmail.com

    Hälsningar ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATES

    SvaraRadera
  43. DEN STORA BROTHERHOODEN.
    Vill du vara medlem i Illuminati som ett broderskap som kommer att göra dig rik och berömd i världen och ha makt att styra människor på höjd i världen. Är du en affärsman eller kvinna, konstnär, politisk, musiker, Student, fotbollsspelare etc. vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati brödraskapskulten idag och få omedelbar mängd. En miljon dollar ($ 1 000 000) på en vecka och en gratis home.any där du väljer att bo i denna värld och får också 1 000 000 US-dollar per månad som lön
    Förmåner till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
    1. Ett kontantbelopp på USD 20.000.000 USD
    2. En ny slank dröm CAR värderad till USD $ 300,000 USD
    3.A Dream House köps i landet efter eget val
    4. En månad semester (fullt betald) till din dröm turist destination.
    5. Ett år Golfmedlemskapspaket
    6.A V.I.P-behandling i alla flygplatser i världen
    7.A total livsstil förändring
    8.Access till Bohemian Grove
    9.Monterad betalning av $ 1.000.000 USD till ditt bankkonto varje månad som medlem
    10.On månad bokad möte med topp 5 världsledare och topp 5 kändisar i världen.
    Om du är intresserad av att gå med i Storbrödraskapets illuminati, kontakta oss på whatsapp +16316048088.

    SvaraRadera
  44. PROCEDIMIENTO PARA LA ASAMBLEA DEL GRAN TEMPLO DE ILLUMINATI DE DINERO Y PODER, ÚNASE A WLLAPITINTI WhatsApp nuestro agente +2348107419450 o por correo postal o postal
    (Illuminatibrotherhood5555@gmail.com)

    ¿Eres un hombre o una mujer de negocios, un político, un músico, un estudiante, quieres ser rico, famoso, poderoso en la vida? Únete a los Illuminati
    La fraternidad adora hoy e instantáneamente obtiene la rica suma de. $ 1 millón a la semana y una casa gratis. cualquier lugar donde elija vivir en este mundo y también recibir 350,000 dólares al mes como salario ...

    BENEFICIOS OFRECIDOS A NUEVOS MIEMBROS QUE SE UNEN A ILLUMINATI.
    1. Una recompensa en efectivo de USD 120,000 USD.
    2. Un nuevo auto Sleek Dream por $ 150,000
    3. Una casa de ensueño comprada en el país de su elección.
    Una cita reservada con los 5 mejores del mundo.
    Líderes y Top 5 celebridades del mundo. Si está interesado, llame al
    el agente ahora +2348107419450 o qué hay de él en
    +2348107419450) o también puede enviarnos un correo electrónico con esto,
    (illuminatibrotherhood5555@gmail.com) para una iniciación inmediata en línea

    SvaraRadera
  45. FÖRFARANDET FÖR SAMMANSÄTTNING AV DEN STORA TEMPELEN AV ILLUMINATI PENGAR OCH KRAFT, KOM MED WLLAPITINTI WhatsApp vår agent +2348107419450 eller via post eller postkort
    (Illuminatibrotherhood5555@gmail.com)

    Är du en man eller en affärskvinna, en politiker, en musiker, en student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet? Gå med i Illuminati
    Broderskapen tillbringar idag och får direkt den rika summan av. 1 miljon dollar i veckan och ett gratis hus. någon plats där du väljer att bo i denna värld och även få 350.000 dollar i månaden som lön ...

    Förmåner som erbjuds till nya medlemmar som går med i ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 120.000 USD.
    2. En ny slank dröm bil för $ 150.000
    3. Ett drömhus köpt i det land du vill ha.
    Ett reserverat möte med de bästa 5 i världen.
    Ledare och Topp 5 kändisar i världen. Om du är intresserad, ring
    agenten nu +2348107419450 eller vad med honom i
    +2348107419450) eller du kan även skicka oss ett mail med detta,
    (illuminatibrotherhood5555@gmail.com) för en omedelbar onlineinitiering

    SvaraRadera
  46. Hej, Vill du gå med i illuminati och vara rik, berömd och kraftfull? för resten av livet ? Fördelar ges till ny medlem som går med i illuminati Brotherhood !!!
    $ 50,000,000USD till ditt bankkonto ......
    $ 600,000USD veckolön .........
    Ett bilvärde på $ 400.000USD .......
    Award kontrakt värt $ 200.000.000USD .......
    Ett hus i vilket land du själv väljer. Och en gratis visum till ditt drömland. Totala livsstilsförändringar ?? Om du är intresserad, WhatsApp oss: +2348147226753, ELLER E-posta oss på: greatilluminati0666@gmail.com, så vi kan börja anslutningsprocessen !!!

    SvaraRadera
  47. Gå med i illuminati idag och
    bli rik och berömd. Är du ute efter visdom och kunskap. Är du en
    affärsman / kvinna, pastor,
    politiker, musiker, doktor, fotbollsspelare, etc. Är du en kommande artist och
    du vill
    att vara rik, kraftfull och känd i världen? Gå med i Illuminati New
    World Order och låt dig drömmar komma igenom, bli medlem idag och
    få summan av 100.000 $ som första lön .. Inkorgen oss på vår email
    illuminatiworldwide101@gmail.com .. om intresserad eller
    meddela stormästaren direkt på WhatsApp: +1 315 996 0771

    SvaraRadera
  48. Gå med i illuminati idag och
    bli rik och berömd. Är du ute efter visdom och kunskap. Är du en
    affärsman / kvinna, pastor,
    politiker, musiker, doktor, fotbollsspelare, etc. Är du en kommande artist och
    du vill
    att vara rik, kraftfull och känd i världen? Gå med i Illuminati New
    World Order och låt dig drömmar komma igenom, bli medlem idag och
    få summan av 100.000 $ som första lön .. Inkorgen oss på vår email
    illuminatiworldwide101@gmail.com .. om intresserad eller
    meddela stormästaren direkt på WhatsApp: +1 315 996 0771

    SvaraRadera
  49. Gå med i illuminati idag och
    bli rik och berömd. Är du ute efter visdom och kunskap. Är du en
    affärsman / kvinna, pastor,
    politiker, musiker, doktor, fotbollsspelare, etc. Är du en kommande artist och
    du vill
    att vara rik, kraftfull och känd i världen? Gå med i Illuminati New
    World Order och låt dig drömmar komma igenom, bli medlem idag och
    få summan av 100.000 $ som första lön .. Inkorgen oss på vår email
    illuminatiworldwide101@gmail.com .. om intresserad eller
    meddela stormästaren direkt på WhatsApp: +1 315 996 0771

    SvaraRadera
  50. Upplev ditt drömliv genom att gå med i THE GREAT ILLUMINATI BRODERHOOD
    OBS: INGEN MÄNNISKA VILLKOR KRAV

    Är du en affärsman eller politiker, musiker, student? Måste du bli rik, vara berömd och kraftfull i livet, gå med i Illuminati idag och bli rik på en gång? En miljon amerikanska dollar per månad och ett gratis hem. Oavsett var du bestämmer dig för att bo i den här världen och få en ny bil efter ditt val.

    FÖRDELAR FÖR NYA MEDLEMMER FÖR BJUDANDE Fält.
    1. En belöning på 1 000 000 dollar.
    2. En ny Slim Dream CAR värd 150 000 dollar
    3. Ett drömhem som du vill köpa i det land du vill ha.

    E-postadress: illuminatibrotherhood205@gmail.com / WhatsApp oss på: +2348029067161

    SvaraRadera
  51. Hej, jag är Natasha från USA, det här är mitt vittnesbörd om hur jag äntligen kommer att gå med i den upplysta i hela världen efter att jag har blivit
      försöker gå in i över 2 år nu, men bedragare har tagit mina pengar flera gånger. Jag försökte gå med
    upplyste dem så länge, men bedragare fortsätter att ta mina pengar tills förra veckan här när jag nämner stormästaren online
      vilket hjälpte mig att gå med i online-brödraskapet och omedelbart få summan av 10 miljoner på mitt bankkonto
      Efter min initieringsritual online och jag kommer att tjäna 6 miljoner i slutet av varje månad är jag så glad! Om du är
      intresserad av Gå med i världen lysa upp idag, kontakta stormästaren idag istället för att acceptera bedragare
      att ta alla dina pengar i namnet på att hjälpa dig att gå med, ring eller whatssap grandmaster att gå med, via whatssap
      +2349055856914 för din omedelbara initiering eller e-post doctorjames534@gmail.com ...

    SvaraRadera
  52. Hej, jag är Natasha från USA, det här är mitt vittnesbörd om hur jag äntligen kommer att gå med i den upplysta i hela världen efter att jag har blivit
      försöker gå in i över 2 år nu, men bedragare har tagit mina pengar flera gånger. Jag försökte gå med
    upplyste dem så länge, men bedragare fortsätter att ta mina pengar tills förra veckan här när jag nämner stormästaren online
      vilket hjälpte mig att gå med i online-brödraskapet och omedelbart få summan av 10 miljoner på mitt bankkonto
      Efter min initieringsritual online och jag kommer att tjäna 6 miljoner i slutet av varje månad är jag så glad! Om du är
      intresserad av Gå med i världen lysa upp idag, kontakta stormästaren idag istället för att acceptera bedragare
      att ta alla dina pengar i namnet på att hjälpa dig att gå med, ring eller whatssap grandmaster att gå med, via whatssap
      +2349055856914 för din omedelbara initiering eller e-post doctorjames534@gmail.com ...

    SvaraRadera
  53. Hälsningar från STORA ILLUMINATI-BESTÄLLNINGEN till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i ILLUMINATI-ORDEN där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och genom åren har vi världsledare, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, SCIENTIST, SUPERSTARS och alla livsverk, ni är välkomna över hela världen i respektive ras, religion och etnicitet VÄLKOMMAR dig till HALL of FAME och WEALTH.
    Skriv oss gärna på vår privata post: greatilluminate99@gmail.com

    Hälsningar TEMPEL ILLUMINATI FÖRENTA STATER.

    SvaraRadera
  54. Hälsningar från STORA ILLUMINATI-BESTÄLLNINGEN till Förenta staterna och över hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i brödraskapet i ILLUMINATI-ORDEN där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan något blodoffer. Och genom åren har vi världsledare, MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, SCIENTIST, SUPERSTARS och alla livsverk, ni är välkomna över hela världen i respektive ras, religion och etnicitet VÄLKOMMAR dig till HALL of FAME och WEALTH.
    Skriv oss gärna på vår privata post: greatilluminate99@gmail.com

    Hälsningar TEMPEL ILLUMINATI FÖRENTA STATERNA.666

    SvaraRadera
  55. Tillhör Illuminati idag och söker ljuset. Pengar, makt, berömmelse och rikedom bli din titel i hela din generation och se hur dina drömmar besannas. Om du är intresserad av att gå med i Worldwide Illuminati order Headquarters i (USA), maila oss idag. Epost: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Eller Whats-app oss.. + 19292811087

    För din online-initiering.
    Oavsett var du befinner dig. Inget avstånd kan påverka arbetet i vår Baphomet.

    Observera.. Vi accepterar inte WhatsApp samtal.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    SvaraRadera
  56. Hälsningar från ILLUMINATIs STORA ORDER till USA och världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i ILLUMINATI ORDERS broderskap där du kan återvinna dina förlorade drömmar och där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och genom åren har vi världsledare, miljarder, miljarder, forskare, SUPERSTARS och alla livsverk, du är välkommen till världen beroende på din ras, religion och nationalitet, VÄLKOMMEN till dig Hall of Fame och Wealth.

    Skriv gärna till oss i vår privata post: greatilluminate99@gmail.com

    Hej TEMPEL ILLUMINATER FÖRENTA STATERNA.666

    SvaraRadera
  57. Hälsningar från den stora ordningen för upplysning för Förenta staterna och för hela världen, är detta en öppen möjlighet att gå med i gemenskap av de upplysta där du kan återta dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blod offer. Och vi betalar också summan av $550 000 för att få alla nya medlemmar när de går med i brödraskapet och även till ett hem för deras val och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att vara berömd.

    FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I BELYSNINGEN.
    1. belöna kontanter på $550 000.
    2. en ny snygg drömbil värderad till USD $150 000 USD
    3. ett drömhem köpt i det land du väljer.
    En månad av samråd med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och 5 viktigaste kändisar i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår från +15184145254

    SvaraRadera
  58. LEV DITT LÖNSLIVSLEDNING GÅ MED I DEN STORA BRODERHOODEN ILLUMINATI I DAG.
    E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
    Whatsapp: (+639204895910)

    Är du en affärsman eller kvinna, politiker, musiker, student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati
    brödraskap dyrka idag och få omedelbar rik summa av. 1 miljon dollar på en vecka och ett gratis hem. Var du än väljer att bo i den här världen och få 500 000 US-dollar per månad som lön ...

    FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED I ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 1000 000 USD
    2. En ny elegant drömbil värderad till 500 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du väljer

    Vårt tempel ligger i USA, Förenade Arabemiraten och Africa You
    måste vara 18 år eller äldre för att kontakta vår agent
    E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
    Whatsapp: (+639204895910)

    SvaraRadera
  59. LEV DITT LÖNSLIVSLEDNING GÅ MED I DEN STORA BRODERHOODEN ILLUMINATI I DAG.
    E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
    Whatsapp: (+639204895910)

    Är du en affärsman eller kvinna, politiker, musiker, student, vill du vara rik, berömd, kraftfull i livet, gå med i Illuminati
    brödraskap dyrka idag och få omedelbar rik summa av. 1 miljon dollar på en vecka och ett gratis hem. Var du än väljer att bo i den här världen och få 500 000 US-dollar per månad som lön ...

    FÖRDELAR TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED I ILLUMINATI.
    1. En kontant belöning på USD 1000 000 USD
    2. En ny elegant drömbil värderad till 500 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du väljer

    Vårt tempel ligger i USA, Förenade Arabemiraten och Africa You
    måste vara 18 år eller äldre för att kontakta vår agent
    E-post: greatilluminatiworld18@gmail.com
    Whatsapp: (+639204895910)

    SvaraRadera
  60. HELLO, ARE YOU SEEKING FOR WEALTH, FAME, POWER, KNOWLEDGE AND WISDOM. THIS IS A GOLDEN OPPORTUNITY The great illuminati organization will make you Rich, Powerful, famous and wealthy.You can achieve all your dreams and heart desire by being a member of the illuminati brotherhood, Long life and prosperity here on earth with eternal life and jubilation..if you really want to become a member of the great illuminati contact us today VIA: phone call +2348143813120 or whatsapp +2348143813120 email us on illuminatibrotherhood2016@gmail. com

    SvaraRadera
  61. Hälsningar från den stora ordningen för upplysning för Förenta staterna och för hela världen, är detta en öppen möjlighet att gå med i gemenskap av de upplysta där du kan återta dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blod offer. Och vi betalar också summan av $550 000 för att få alla nya medlemmar när de går med i brödraskapet och även till ett hem för deras val och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att vara berömd.

    FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I BELYSNINGEN.
    1. belöna kontanter på $550 000.
    2. en ny snygg drömbil värderad till USD $150 000 USD
    3. ett drömhem köpt i det land du väljer.
    En månad av samråd med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och 5 viktigaste kändisar i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår från + 15184145254

    SvaraRadera
  62. Hello, Do you want to join the illuminati and be rich ,famous and powerful? for the rest of your life ? Benefits given to new member who join the illuminati Brotherhood!!!
    into your bank account $50,000,000USD ......
    Weekly salary $600,000USD .........
    A car value at $400.000USD.......
    Award contract worth $20,000,000USD.......
    A House in any country of your own choice. And a free visa to your dream country.Total lifestyle changes?? if you are interested, WhatsApp us: +2348147226753 ,OR Email us on: illuminatitemle666@gmail.com , so we can begin the joining process!!!

    SvaraRadera
  63. Hej hälsningar till dig,
    Jag gör bara detta för att främja en bra källa för de förlorade fåren, som jag var, innan jag äntligen möter vem jag kallar min Frälsare. Var snäll och ta lite av din tid för att läsa mitt vittnesbörd.

    Jag heter Elvis Adolf, 57 år, från Luxemburg men jag bor i Turkiet, jag är gift med 3 barn. Jag ger ett vittnesbörd om hur jag blev rik och berömd. För några år tillbaka var jag djupt kvävd och rappad av fattigdom, eftersom jag blev så lurad av falska imposter och jag hade ingen kropp som skulle hjälpa mig, och jag sökte också efter hjälp från olika hörn men till ingen nytta. Människor omkring mig blev rik varje dag och detta gjorde mig så skäms för mig själv, jag kunde inte tillhandahålla bra saker för min familj. Innan jag introducerades i Great Illuminati-brorskapet av Frälsaren Michael, berättade han för mig något och jag tänkte på det hela dagen. Det han sa till mig fortsatte att slå i hjärnan. Han sa "om du vill få rikedom, makt och berömmelse, måste du bestämma dig för i lejonens mun är det där de bästa sakerna finns".

    Han berättade för mig hur falska människor använder ILLUMINATI-namnen för att utpressa pengar från oskyldiga människor, kom ihåg som de säger, i huvudsak "ingenting går för ingenting i den här världen". Om du verkligen vill ha POWER, FAME eller WEALTH, är detta din chans att bli den du någonsin har drömt om att bli. Jag kommer inte och kan inte tvinga eller pressa dig, men förrän du ser själv. När jag följde alla procedurer och använde allt material som gavs mig fick jag några dagar senare en enorm summa pengar från en okänd källa för att starta mitt liv. Sedan dess visste jag att pengar kan kontrollera alla saker. En kommentar som jag gav mig själv gav aldrig upp striden, eftersom jag vid flera tillfällen svängdes och ville gå med i SOCIETY men här är jag idag som en bekräftad medlem. Om du har en dröm i livet, fokusera alltid på det så att du kan göra det sant av dig. Lura dig inte av något falskt anspråk som hävdar att vara medlemmar i brorskapet. Allt kommer till det stora brödraskapet för kärlek, omsorg, stöd, hjälp och hjälp.

    Älskar du att bli medlem i det stora brödraskapet, bli upplyst och uppnå dina drömmar, eller behöver du hjälp på några områden i ditt liv? som; -FAME, KRAFT, SÄKERHET, WEALTH, PROMOTION, SKYDD, FINANSIELLT, VISA GOODKÄNNANDE, FAMILY PROBLEM, POLITISK KRAFT: Eller alla situationer du har hittat dig kopplad idag för att vara fri som jag och leva det goda liv du förtjänar.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DEN STORA FRIHETEN tvingar INTE någon att gå med. MEN ENDAST VILL DIG ATT UTFÖRA OCH REGLA DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  64. Hej hälsningar till dig,
    Jag gör bara detta för att främja en bra källa för de förlorade fåren, som jag var, innan jag äntligen möter vem jag kallar min Frälsare. Var snäll och ta lite av din tid för att läsa mitt vittnesbörd.

    Jag heter Elvis Adolf, 57 år, från Luxemburg men jag bor i Turkiet, jag är gift med 3 barn. Jag ger ett vittnesbörd om hur jag blev rik och berömd. För några år tillbaka var jag djupt kvävd och rappad av fattigdom, eftersom jag blev så lurad av falska imposter och jag hade ingen kropp som skulle hjälpa mig, och jag sökte också efter hjälp från olika hörn men till ingen nytta. Människor omkring mig blev rik varje dag och detta gjorde mig så skäms för mig själv, jag kunde inte tillhandahålla bra saker för min familj. Innan jag introducerades i Great Illuminati-brorskapet av Frälsaren Michael, berättade han för mig något och jag tänkte på det hela dagen. Det han sa till mig fortsatte att slå i hjärnan. Han sa "om du vill få rikedom, makt och berömmelse, måste du bestämma dig för i lejonens mun är det där de bästa sakerna finns".

    Han berättade för mig hur falska människor använder ILLUMINATI-namnen för att utpressa pengar från oskyldiga människor, kom ihåg som de säger, i huvudsak "ingenting går för ingenting i den här världen". Om du verkligen vill ha POWER, FAME eller WEALTH, är detta din chans att bli den du någonsin har drömt om att bli. Jag kommer inte och kan inte tvinga eller pressa dig, men förrän du ser själv. När jag följde alla procedurer och använde allt material som gavs mig fick jag några dagar senare en enorm summa pengar från en okänd källa för att starta mitt liv. Sedan dess visste jag att pengar kan kontrollera alla saker. En kommentar som jag gav mig själv gav aldrig upp striden, eftersom jag vid flera tillfällen svängdes och ville gå med i SOCIETY men här är jag idag som en bekräftad medlem. Om du har en dröm i livet, fokusera alltid på det så att du kan göra det sant av dig. Lura dig inte av något falskt anspråk som hävdar att vara medlemmar i brorskapet. Allt kommer till det stora brödraskapet för kärlek, omsorg, stöd, hjälp och hjälp.

    Älskar du att bli medlem i det stora brödraskapet, bli upplyst och uppnå dina drömmar, eller behöver du hjälp på några områden i ditt liv? som; -FAME, KRAFT, SÄKERHET, WEALTH, PROMOTION, SKYDD, FINANSIELLT, VISA GOODKÄNNANDE, FAMILY PROBLEM, POLITISK KRAFT: Eller alla situationer du har hittat dig kopplad idag för att vara fri som jag och leva det goda liv du förtjänar.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DEN STORA FRIHETEN tvingar INTE någon att gå med. MEN ENDAST VILL DIG ATT UTFÖRA OCH REGLA DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  65. Hej hälsningar till dig,
    Jag gör bara detta för att främja en bra källa för de förlorade fåren, som jag var, innan jag äntligen möter vem jag kallar min Frälsare. Var snäll och ta lite av din tid för att läsa mitt vittnesbörd.

    Jag heter Elvis Adolf, 57 år, från Luxemburg men jag bor i Turkiet, jag är gift med 3 barn. Jag ger ett vittnesbörd om hur jag blev rik och berömd. För några år tillbaka var jag djupt kvävd och rappad av fattigdom, eftersom jag blev så lurad av falska imposter och jag hade ingen kropp som skulle hjälpa mig, och jag sökte också efter hjälp från olika hörn men till ingen nytta. Människor omkring mig blev rik varje dag och detta gjorde mig så skäms för mig själv, jag kunde inte tillhandahålla bra saker för min familj. Innan jag introducerades i Great Illuminati-brorskapet av Frälsaren Michael, berättade han för mig något och jag tänkte på det hela dagen. Det han sa till mig fortsatte att slå i hjärnan. Han sa "om du vill få rikedom, makt och berömmelse, måste du bestämma dig för i lejonens mun är det där de bästa sakerna finns".

    Han berättade för mig hur falska människor använder ILLUMINATI-namnen för att utpressa pengar från oskyldiga människor, kom ihåg som de säger, i huvudsak "ingenting går för ingenting i den här världen". Om du verkligen vill ha POWER, FAME eller WEALTH, är detta din chans att bli den du någonsin har drömt om att bli. Jag kommer inte och kan inte tvinga eller pressa dig, men förrän du ser själv. När jag följde alla procedurer och använde allt material som gavs mig fick jag några dagar senare en enorm summa pengar från en okänd källa för att starta mitt liv. Sedan dess visste jag att pengar kan kontrollera alla saker. En kommentar som jag gav mig själv gav aldrig upp striden, eftersom jag vid flera tillfällen svängdes och ville gå med i SOCIETY men här är jag idag som en bekräftad medlem. Om du har en dröm i livet, fokusera alltid på det så att du kan göra det sant av dig. Lura dig inte av något falskt anspråk som hävdar att vara medlemmar i brorskapet. Allt kommer till det stora brödraskapet för kärlek, omsorg, stöd, hjälp och hjälp.

    Älskar du att bli medlem i det stora brödraskapet, bli upplyst och uppnå dina drömmar, eller behöver du hjälp på några områden i ditt liv? som; -FAME, KRAFT, SÄKERHET, WEALTH, PROMOTION, SKYDD, FINANSIELLT, VISA GOODKÄNNANDE, FAMILY PROBLEM, POLITISK KRAFT: Eller alla situationer du har hittat dig kopplad idag för att vara fri som jag och leva det goda liv du förtjänar.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DEN STORA FRIHETEN tvingar INTE någon att gå med. MEN ENDAST VILL DIG ATT UTFÖRA OCH REGLA DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  66. Hej hälsningar till dig,
    Jag gör bara detta för att främja en bra källa för de förlorade fåren, som jag var, innan jag äntligen möter vem jag kallar min Frälsare. Var snäll och ta lite av din tid för att läsa mitt vittnesbörd.

    Jag heter Elvis Adolf, 57 år, från Luxemburg men jag bor i Turkiet, jag är gift med 3 barn. Jag ger ett vittnesbörd om hur jag blev rik och berömd. För några år tillbaka var jag djupt kvävd och rappad av fattigdom, eftersom jag blev så lurad av falska imposter och jag hade ingen kropp som skulle hjälpa mig, och jag sökte också efter hjälp från olika hörn men till ingen nytta. Människor omkring mig blev rik varje dag och detta gjorde mig så skäms för mig själv, jag kunde inte tillhandahålla bra saker för min familj. Innan jag introducerades i Great Illuminati-brorskapet av Frälsaren Michael, berättade han för mig något och jag tänkte på det hela dagen. Det han sa till mig fortsatte att slå i hjärnan. Han sa "om du vill få rikedom, makt och berömmelse, måste du bestämma dig för i lejonens mun är det där de bästa sakerna finns".

    Han berättade för mig hur falska människor använder ILLUMINATI-namnen för att utpressa pengar från oskyldiga människor, kom ihåg som de säger, i huvudsak "ingenting går för ingenting i den här världen". Om du verkligen vill ha POWER, FAME eller WEALTH, är detta din chans att bli den du någonsin har drömt om att bli. Jag kommer inte och kan inte tvinga eller pressa dig, men förrän du ser själv. När jag följde alla procedurer och använde allt material som gavs mig fick jag några dagar senare en enorm summa pengar från en okänd källa för att starta mitt liv. Sedan dess visste jag att pengar kan kontrollera alla saker. En kommentar som jag gav mig själv gav aldrig upp striden, eftersom jag vid flera tillfällen svängdes och ville gå med i SOCIETY men här är jag idag som en bekräftad medlem. Om du har en dröm i livet, fokusera alltid på det så att du kan göra det sant av dig. Lura dig inte av något falskt anspråk som hävdar att vara medlemmar i brorskapet. Allt kommer till det stora brödraskapet för kärlek, omsorg, stöd, hjälp och hjälp.

    Älskar du att bli medlem i det stora brödraskapet, bli upplyst och uppnå dina drömmar, eller behöver du hjälp på några områden i ditt liv? som; -FAME, KRAFT, SÄKERHET, WEALTH, PROMOTION, SKYDD, FINANSIELLT, VISA GOODKÄNNANDE, FAMILY PROBLEM, POLITISK KRAFT: Eller alla situationer du har hittat dig kopplad idag för att vara fri som jag och leva det goda liv du förtjänar.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DEN STORA FRIHETEN tvingar INTE någon att gå med. MEN ENDAST VILL DIG ATT UTFÖRA OCH REGLA DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  67. Hej hälsningar till dig,
    Jag gör bara detta för att främja en bra källa för de förlorade fåren, som jag var, innan jag äntligen möter vem jag kallar min Frälsare. Var snäll och ta lite av din tid för att läsa mitt vittnesbörd.

    Jag heter Elvis Adolf, 57 år, från Luxemburg men jag bor i Turkiet, jag är gift med 3 barn. Jag ger ett vittnesbörd om hur jag blev rik och berömd. För några år tillbaka var jag djupt kvävd och rappad av fattigdom, eftersom jag blev så lurad av falska imposter och jag hade ingen kropp som skulle hjälpa mig, och jag sökte också efter hjälp från olika hörn men till ingen nytta. Människor omkring mig blev rik varje dag och detta gjorde mig så skäms för mig själv, jag kunde inte tillhandahålla bra saker för min familj. Innan jag introducerades i Great Illuminati-brorskapet av Frälsaren Michael, berättade han för mig något och jag tänkte på det hela dagen. Det han sa till mig fortsatte att slå i hjärnan. Han sa "om du vill få rikedom, makt och berömmelse, måste du bestämma dig för i lejonens mun är det där de bästa sakerna finns".

    Han berättade för mig hur falska människor använder ILLUMINATI-namnen för att utpressa pengar från oskyldiga människor, kom ihåg som de säger, i huvudsak "ingenting går för ingenting i den här världen". Om du verkligen vill ha POWER, FAME eller WEALTH, är detta din chans att bli den du någonsin har drömt om att bli. Jag kommer inte och kan inte tvinga eller pressa dig, men förrän du ser själv. När jag följde alla procedurer och använde allt material som gavs mig fick jag några dagar senare en enorm summa pengar från en okänd källa för att starta mitt liv. Sedan dess visste jag att pengar kan kontrollera alla saker. En kommentar som jag gav mig själv gav aldrig upp striden, eftersom jag vid flera tillfällen svängdes och ville gå med i SOCIETY men här är jag idag som en bekräftad medlem. Om du har en dröm i livet, fokusera alltid på det så att du kan göra det sant av dig. Lura dig inte av något falskt anspråk som hävdar att vara medlemmar i brorskapet. Allt kommer till det stora brödraskapet för kärlek, omsorg, stöd, hjälp och hjälp.

    Älskar du att bli medlem i det stora brödraskapet, bli upplyst och uppnå dina drömmar, eller behöver du hjälp på några områden i ditt liv? som; -FAME, KRAFT, SÄKERHET, WEALTH, PROMOTION, SKYDD, FINANSIELLT, VISA GOODKÄNNANDE, FAMILY PROBLEM, POLITISK KRAFT: Eller alla situationer du har hittat dig kopplad idag för att vara fri som jag och leva det goda liv du förtjänar.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DEN STORA FRIHETEN tvingar INTE någon att gå med. MEN ENDAST VILL DIG ATT UTFÖRA OCH REGLA DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  68. GÅ MED I DEN STORA ILLUMINATI/FREEMASON BRODERHOOD I DAG.

    ÄR DU EN PASTOR, POLITIK, MUSIK, LÄKARE, FOTBALLER, STUDENT, KONSTNÄR, AKTOR, ETC. Söker efter visdom & kunskap ??

    Vill du bli en affärsman eller en kvinna? Behöver du kärleken till ditt liv / äktenskap, eller vill du behålla alla dina förluster?
    DU vill bli rik, kraftfull, skyddad, berömd i världen eller så är du sjuk av något slag?

    OM du är intresserad av att vara del av denna stora födelse. KONTAKTA DET NU, FÖR BEGYNGNING AV UPPFINNINGEN OCH BÖRAS.
    DEN STORA ILLUMINATI HAR KRAFTET ATT STÄLLA DIG FRI FRÅN DIN BONDAGE OCH FÅ DINA DRÖMER.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    OBSERVERA ATT DEN STORA BRODERHOODEN TÖVER INTE MENNESKAR FÖR ATT gå med. MEN BARA VILL ATT DU UTFÖR DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  69. GÅ MED I DEN STORA ILLUMINATI/FREEMASON BRODERHOOD I DAG.

    ÄR DU EN PASTOR, POLITIK, MUSIK, LÄKARE, FOTBALLER, STUDENT, KONSTNÄR, AKTOR, ETC. Söker efter visdom & kunskap ??

    Vill du bli en affärsman eller en kvinna? Behöver du kärleken till ditt liv / äktenskap, eller vill du behålla alla dina förluster?
    DU vill bli rik, kraftfull, skyddad, berömd i världen eller så är du sjuk av något slag?

    OM du är intresserad av att vara del av denna stora födelse. KONTAKTA DET NU, FÖR BEGYNGNING AV UPPFINNINGEN OCH BÖRAS.
    DEN STORA ILLUMINATI HAR KRAFTET ATT STÄLLA DIG FRI FRÅN DIN BONDAGE OCH FÅ DINA DRÖMER.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    OBSERVERA ATT DEN STORA BRODERHOODEN TÖVER INTE MENNESKAR FÖR ATT gå med. MEN BARA VILL ATT DU UTFÖR DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  70. GÅ MED I DEN STORA ILLUMINATI/FREEMASON BRODERHOOD I DAG.

    ÄR DU EN PASTOR, POLITIK, MUSIK, LÄKARE, FOTBALLER, STUDENT, KONSTNÄR, AKTOR, ETC. Söker efter visdom & kunskap ??

    Vill du bli en affärsman eller en kvinna? Behöver du kärleken till ditt liv / äktenskap, eller vill du behålla alla dina förluster?
    DU vill bli rik, kraftfull, skyddad, berömd i världen eller så är du sjuk av något slag?

    OM du är intresserad av att vara del av denna stora födelse. KONTAKTA DET NU, FÖR BEGYNGNING AV UPPFINNINGEN OCH BÖRAS.
    DEN STORA ILLUMINATI HAR KRAFTET ATT STÄLLA DIG FRI FRÅN DIN BONDAGE OCH FÅ DINA DRÖMER.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    OBSERVERA ATT DEN STORA BRODERHOODEN TÖVER INTE MENNESKAR FÖR ATT gå med. MEN BARA VILL ATT DU UTFÖR DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  71. Hej hälsningar till dig,
    Jag gör bara detta för att främja en bra källa för de förlorade fåren, som jag var, innan jag äntligen möter vem jag kallar min Frälsare. Var snäll och ta lite av din tid för att läsa mitt vittnesbörd.

    Jag heter Elvis Adolf, 57 år, från Luxemburg men jag bor i Turkiet, jag är gift med 3 barn. Jag ger ett vittnesbörd om hur jag blev rik och berömd. För några år tillbaka var jag djupt kvävd och rappad av fattigdom, eftersom jag blev så lurad av falska imposter och jag hade ingen kropp som skulle hjälpa mig, och jag sökte också efter hjälp från olika hörn men till ingen nytta. Människor omkring mig blev rik varje dag och detta gjorde mig så skäms för mig själv, jag kunde inte tillhandahålla bra saker för min familj. Innan jag introducerades i Great Illuminati-brorskapet av Frälsaren Michael, berättade han för mig något och jag tänkte på det hela dagen. Det han sa till mig fortsatte att slå i hjärnan. Han sa "om du vill få rikedom, makt och berömmelse, måste du bestämma dig för i lejonens mun är det där de bästa sakerna finns".

    Han berättade för mig hur falska människor använder ILLUMINATI-namnen för att utpressa pengar från oskyldiga människor, kom ihåg som de säger, i huvudsak "ingenting går för ingenting i den här världen". Om du verkligen vill ha POWER, FAME eller WEALTH, är detta din chans att bli den du någonsin har drömt om att bli. Jag kommer inte och kan inte tvinga eller pressa dig, men förrän du ser själv. När jag följde alla procedurer och använde allt material som gavs mig fick jag några dagar senare en enorm summa pengar från en okänd källa för att starta mitt liv. Sedan dess visste jag att pengar kan kontrollera alla saker. En kommentar som jag gav mig själv gav aldrig upp striden, eftersom jag vid flera tillfällen svängdes och ville gå med i SOCIETY men här är jag idag som en bekräftad medlem. Om du har en dröm i livet, fokusera alltid på det så att du kan göra det sant av dig. Lura dig inte av något falskt anspråk som hävdar att vara medlemmar i brorskapet. Allt kommer till det stora brödraskapet för kärlek, omsorg, stöd, hjälp och hjälp.

    Älskar du att bli medlem i det stora brödraskapet, bli upplyst och uppnå dina drömmar, eller behöver du hjälp på några områden i ditt liv? som; -FAME, KRAFT, SÄKERHET, WEALTH, PROMOTION, SKYDD, FINANSIELLT, VISA GOODKÄNNANDE, FAMILY PROBLEM, POLITISK KRAFT: Eller alla situationer du har hittat dig kopplad idag för att vara fri som jag och leva det goda liv du förtjänar.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DEN STORA FRIHETEN tvingar INTE någon att gå med. MEN ENDAST VILL DIG ATT UTFÖRA OCH REGLA DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  72. Hej hälsningar till dig,
    Jag gör bara detta för att främja en bra källa för de förlorade fåren, som jag var, innan jag äntligen möter vem jag kallar min Frälsare. Var snäll och ta lite av din tid för att läsa mitt vittnesbörd.

    Jag heter Elvis Adolf, 57 år, från Luxemburg men jag bor i Turkiet, jag är gift med 3 barn. Jag ger ett vittnesbörd om hur jag blev rik och berömd. För några år tillbaka var jag djupt kvävd och rappad av fattigdom, eftersom jag blev så lurad av falska imposter och jag hade ingen kropp som skulle hjälpa mig, och jag sökte också efter hjälp från olika hörn men till ingen nytta. Människor omkring mig blev rik varje dag och detta gjorde mig så skäms för mig själv, jag kunde inte tillhandahålla bra saker för min familj. Innan jag introducerades i Great Illuminati-brorskapet av Frälsaren Michael, berättade han för mig något och jag tänkte på det hela dagen. Det han sa till mig fortsatte att slå i hjärnan. Han sa "om du vill få rikedom, makt och berömmelse, måste du bestämma dig för i lejonens mun är det där de bästa sakerna finns".

    Han berättade för mig hur falska människor använder ILLUMINATI-namnen för att utpressa pengar från oskyldiga människor, kom ihåg som de säger, i huvudsak "ingenting går för ingenting i den här världen". Om du verkligen vill ha POWER, FAME eller WEALTH, är detta din chans att bli den du någonsin har drömt om att bli. Jag kommer inte och kan inte tvinga eller pressa dig, men förrän du ser själv. När jag följde alla procedurer och använde allt material som gavs mig fick jag några dagar senare en enorm summa pengar från en okänd källa för att starta mitt liv. Sedan dess visste jag att pengar kan kontrollera alla saker. En kommentar som jag gav mig själv gav aldrig upp striden, eftersom jag vid flera tillfällen svängdes och ville gå med i SOCIETY men här är jag idag som en bekräftad medlem. Om du har en dröm i livet, fokusera alltid på det så att du kan göra det sant av dig. Lura dig inte av något falskt anspråk som hävdar att vara medlemmar i brorskapet. Allt kommer till det stora brödraskapet för kärlek, omsorg, stöd, hjälp och hjälp.

    Älskar du att bli medlem i det stora brödraskapet, bli upplyst och uppnå dina drömmar, eller behöver du hjälp på några områden i ditt liv? som; -FAME, KRAFT, SÄKERHET, WEALTH, PROMOTION, SKYDD, FINANSIELLT, VISA GOODKÄNNANDE, FAMILY PROBLEM, POLITISK KRAFT: Eller alla situationer du har hittat dig kopplad idag för att vara fri som jag och leva det goda liv du förtjänar.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DEN STORA FRIHETEN tvingar INTE någon att gå med. MEN ENDAST VILL DIG ATT UTFÖRA OCH REGLA DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  73. GÅ MED I DEN STORA ILLUMINATI/FREEMASON BRODERHOOD I DAG.

    ÄR DU EN PASTOR, POLITIK, MUSIK, LÄKARE, FOTBALLER, STUDENT, KONSTNÄR, AKTOR, ETC. Söker efter visdom & kunskap ??

    Vill du bli en affärsman eller en kvinna? Behöver du kärleken till ditt liv / äktenskap, eller vill du behålla alla dina förluster?
    DU vill bli rik, kraftfull, skyddad, berömd i världen eller så är du sjuk av något slag?

    OM du är intresserad av att vara del av denna stora födelse. KONTAKTA DET NU, FÖR BEGYNGNING AV UPPFINNINGEN OCH BÖRAS.
    DEN STORA ILLUMINATI HAR KRAFTET ATT STÄLLA DIG FRI FRÅN DIN BONDAGE OCH FÅ DINA DRÖMER.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    OBSERVERA ATT DEN STORA BRODERHOODEN TÖVER INTE MENNESKAR FÖR ATT gå med. MEN BARA VILL ATT DU UTFÖR DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  74. GÅ MED I DEN STORA ILLUMINATI/FREEMASON BRODERHOOD I DAG.

    ÄR DU EN PASTOR, POLITIK, MUSIK, LÄKARE, FOTBALLER, STUDENT, KONSTNÄR, AKTOR, ETC. Söker efter visdom & kunskap ??

    Vill du bli en affärsman eller en kvinna? Behöver du kärleken till ditt liv / äktenskap, eller vill du behålla alla dina förluster?
    DU vill bli rik, kraftfull, skyddad, berömd i världen eller så är du sjuk av något slag?

    OM du är intresserad av att vara del av denna stora födelse. KONTAKTA DET NU, FÖR BEGYNGNING AV UPPFINNINGEN OCH BÖRAS.
    DEN STORA ILLUMINATI HAR KRAFTET ATT STÄLLA DIG FRI FRÅN DIN BONDAGE OCH FÅ DINA DRÖMER.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    OBSERVERA ATT DEN STORA BRODERHOODEN TÖVER INTE MENNESKAR FÖR ATT gå med. MEN BARA VILL ATT DU UTFÖR DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  75. Hej hälsningar till dig,
    Jag gör bara detta för att främja en bra källa för de förlorade fåren, som jag var, innan jag äntligen möter vem jag kallar min Frälsare. Var snäll och ta lite av din tid för att läsa mitt vittnesbörd.

    Jag heter Lucas Mcdonaldson, 38 år, från Storbritannien men jag bor i Brasilien, jag är gift med 2 barn. Jag ger ett vittnesbörd om hur jag blev rik och berömd. För några år tillbaka var jag djupt kvävd och rappad av fattigdom, eftersom jag blev så lurad av falska imposter och jag hade ingen kropp som hjälpte mig, och jag sökte också efter hjälp från olika hörn men till ingen nytta. Människor omkring mig blev rik varje dag och detta gjorde mig så skäms för mig själv, jag kunde inte tillhandahålla bra saker för min familj. Innan jag introducerades i Great Illuminati-brorskapet av Frälsaren Michael, berättade han för mig något och jag tänkte på det hela dagen. Det han sa till mig fortsatte att slå i hjärnan. Han sa "om du vill få rikedom, makt och berömmelse, måste du bestämma dig för i lejonens mun är det där de bästa sakerna finns".

    Han berättade för mig hur falska människor använder ILLUMINATI-namnen för att utpressa pengar från oskyldiga människor, kom ihåg som de säger, i huvudsak "ingenting går för ingenting i den här världen". Om du verkligen vill ha POWER, FAME eller WEALTH, är detta din chans att bli den du någonsin har drömt om att bli. Jag kommer inte och kan inte tvinga eller pressa dig, men förrän du ser själv. När jag följde alla procedurer och använde allt material som gavs mig fick jag några dagar senare en enorm summa pengar från en okänd källa för att starta mitt liv. Sedan dess visste jag att pengar kan kontrollera alla saker. En kommentar som jag gav mig själv gav aldrig upp striden, eftersom jag vid flera tillfällen svängdes och ville gå med i SOCIETY men här är jag idag som en bekräftad ledamot. Om du har en dröm i livet, fokusera alltid på det så att du kan göra det sant av dig. Lura dig inte av något falskt anspråk som hävdar att vara medlemmar i brorskapet. Allt kommer till det stora brödraskapet för kärlek, omsorg, stöd, hjälp och hjälp.

    Älskar du att bli medlem i det stora brödraskapet, bli upplyst och uppnå dina drömmar, eller behöver du hjälp på några områden i ditt liv? som; -FAME, POWER, SÄKERHET, WEALTH, PROMOTION, PROTECTION, FINANCIALLY, VISA GOODKÄNNANDE, FAMILY PROBLEM, POLITIC POWER: Eller alla situationer som du har hittat själv kopplas i dag för att vara fri som jag och leva det goda liv du förtjänar.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DEN STORA FRIHETEN tvingar INTE någon att gå med. MEN ENDAST VILL DIG ATT UTFÖRA OCH REGLA DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  76. GÅ MED I DEN STORA ILLUMINATI/FREEMASON BRODERHOOD I DAG.

    ÄR DU EN PASTOR, POLITIK, MUSIK, LÄKARE, FOTBALLER, STUDENT, KONSTNÄR, AKTOR, ETC. Söker efter visdom & kunskap??

    Vill du bli en affärsman eller en kvinna? Behöver du kärleken till ditt liv/äktenskap, eller vill du behålla alla dina förluster?
    DU vill bli rik, kraftfull, skyddad, berömd i världen eller så är du sjuk av något slag?

    OM du är intresserad av att vara del av den här stora födelsedagen. KONTAKTA DET NU, FÖR BEGYNGNING AV UPPFINNINGEN OCH BÖRAS.
    DEN STORA ILLUMINATI HAR KRAFTET ATT STÄLLA DIG FRI FRÅN DIN BONDAGE OCH FÅ DINA DRÖMER

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    OBSERVERA ATT DEN STORA BRODERHOODEN TÖVER INTE MENNESKAR FÖR ATT GÅ MED. MEN BARA VILL ATT DU UTFÖR DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  77. Hej hälsningar till dig,
    Jag gör bara detta för att främja en bra källa för de förlorade fåren, som jag var, innan jag äntligen möter vem jag kallar min Frälsare. Var snäll och ta lite av din tid för att läsa mitt vittnesbörd.

    Jag heter Lucas Mcdonaldson, 38 år, från Storbritannien men jag bor i Brasilien, jag är gift med 2 barn. Jag ger ett vittnesbörd om hur jag blev rik och berömd. För några år tillbaka var jag djupt kvävd och rappad av fattigdom, eftersom jag blev så lurad av falska imposter och jag hade ingen kropp som hjälpte mig, och jag sökte också efter hjälp från olika hörn men till ingen nytta. Människor omkring mig blev rik varje dag och detta gjorde mig så skäms för mig själv, jag kunde inte tillhandahålla bra saker för min familj. Innan jag introducerades i Great Illuminati-brorskapet av Frälsaren Michael, berättade han för mig något och jag tänkte på det hela dagen. Det han sa till mig fortsatte att slå i hjärnan. Han sa "om du vill få rikedom, makt och berömmelse, måste du bestämma dig för i lejonens mun är det där de bästa sakerna finns".

    Han berättade för mig hur falska människor använder ILLUMINATI-namnen för att utpressa pengar från oskyldiga människor, kom ihåg som de säger, i huvudsak "ingenting går för ingenting i den här världen". Om du verkligen vill ha POWER, FAME eller WEALTH, är detta din chans att bli den du någonsin har drömt om att bli. Jag kommer inte och kan inte tvinga eller pressa dig, men förrän du ser själv. När jag följde alla procedurer och använde allt material som gavs mig fick jag några dagar senare en enorm summa pengar från en okänd källa för att starta mitt liv. Sedan dess visste jag att pengar kan kontrollera alla saker. En kommentar som jag gav mig själv gav aldrig upp striden, eftersom jag vid flera tillfällen svängdes och ville gå med i SOCIETY men här är jag idag som en bekräftad ledamot. Om du har en dröm i livet, fokusera alltid på det så att du kan göra det sant av dig. Lura dig inte av något falskt anspråk som hävdar att vara medlemmar i brorskapet. Allt kommer till det stora brödraskapet för kärlek, omsorg, stöd, hjälp och hjälp.

    Älskar du att bli medlem i det stora brödraskapet, bli upplyst och uppnå dina drömmar, eller behöver du hjälp på några områden i ditt liv? som; -FAME, POWER, SÄKERHET, WEALTH, PROMOTION, PROTECTION, FINANCIALLY, VISA GOODKÄNNANDE, FAMILY PROBLEM, POLITIC POWER: Eller alla situationer som du har hittat själv kopplas i dag för att vara fri som jag och leva det goda liv du förtjänar.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DEN STORA FRIHETEN tvingar INTE någon att gå med. MEN ENDAST VILL DIG ATT UTFÖRA OCH REGLA DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  78. Hej hälsningar till dig,
    Jag gör bara detta för att främja en bra källa för de förlorade fåren, som jag var, innan jag äntligen möter vem jag kallar min Frälsare. Var snäll och ta lite av din tid för att läsa mitt vittnesbörd.

    Jag heter Lucas Mcdonaldson, 38 år, från Storbritannien men jag bor i Brasilien, jag är gift med 2 barn. Jag ger ett vittnesbörd om hur jag blev rik och berömd. För några år tillbaka var jag djupt kvävd och rappad av fattigdom, eftersom jag blev så lurad av falska imposter och jag hade ingen kropp som hjälpte mig, och jag sökte också efter hjälp från olika hörn men till ingen nytta. Människor omkring mig blev rik varje dag och detta gjorde mig så skäms för mig själv, jag kunde inte tillhandahålla bra saker för min familj. Innan jag introducerades i Great Illuminati-brorskapet av Frälsaren Michael, berättade han för mig något och jag tänkte på det hela dagen. Det han sa till mig fortsatte att slå i hjärnan. Han sa "om du vill få rikedom, makt och berömmelse, måste du bestämma dig för i lejonens mun är det där de bästa sakerna finns".

    Han berättade för mig hur falska människor använder ILLUMINATI-namnen för att utpressa pengar från oskyldiga människor, kom ihåg som de säger, i huvudsak "ingenting går för ingenting i den här världen". Om du verkligen vill ha POWER, FAME eller WEALTH, är detta din chans att bli den du någonsin har drömt om att bli. Jag kommer inte och kan inte tvinga eller pressa dig, men förrän du ser själv. När jag följde alla procedurer och använde allt material som gavs mig fick jag några dagar senare en enorm summa pengar från en okänd källa för att starta mitt liv. Sedan dess visste jag att pengar kan kontrollera alla saker. En kommentar som jag gav mig själv gav aldrig upp striden, eftersom jag vid flera tillfällen svängdes och ville gå med i SOCIETY men här är jag idag som en bekräftad ledamot. Om du har en dröm i livet, fokusera alltid på det så att du kan göra det sant av dig. Lura dig inte av något falskt anspråk som hävdar att vara medlemmar i brorskapet. Allt kommer till det stora brödraskapet för kärlek, omsorg, stöd, hjälp och hjälp.

    Älskar du att bli medlem i det stora brödraskapet, bli upplyst och uppnå dina drömmar, eller behöver du hjälp på några områden i ditt liv? som; -FAME, POWER, SÄKERHET, WEALTH, PROMOTION, PROTECTION, FINANCIALLY, VISA GOODKÄNNANDE, FAMILY PROBLEM, POLITIC POWER: Eller alla situationer som du har hittat själv kopplas i dag för att vara fri som jag och leva det goda liv du förtjänar.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DEN STORA FRIHETEN tvingar INTE någon att gå med. MEN ENDAST VILL DIG ATT UTFÖRA OCH REGLA DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  79. GÅ MED I DEN STORA ILLUMINATI/FREEMASON BRODERHOOD I DAG.

    ÄR DU EN PASTOR, POLITIK, MUSIK, LÄKARE, FOTBALLER, STUDENT, KONSTNÄR, AKTOR, ETC. Söker efter visdom & kunskap??

    Vill du bli en affärsman eller en kvinna? Behöver du kärleken till ditt liv/äktenskap, eller vill du behålla alla dina förluster?
    DU vill bli rik, kraftfull, skyddad, berömd i världen eller så är du sjuk av något slag?

    OM du är intresserad av att vara del av den här stora födelsedagen. KONTAKTA DET NU, FÖR BEGYNGNING AV UPPFINNINGEN OCH BÖRAS.
    DEN STORA ILLUMINATI HAR KRAFTET ATT STÄLLA DIG FRI FRÅN DIN BONDAGE OCH FÅ DINA DRÖMER

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    OBSERVERA ATT DEN STORA BRODERHOODEN TÖVER INTE MENNESKAR FÖR ATT GÅ MED. MEN BARA VILL ATT DU UTFÖR DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  80. Hej hälsningar till dig,
    Jag gör bara detta för att främja en bra källa för de förlorade fåren, som jag var, innan jag äntligen möter vem jag kallar min Frälsare. Var snäll och ta lite av din tid för att läsa mitt vittnesbörd.

    Jag heter Lucas Mcdonaldson, 38 år, från Storbritannien men jag bor i Brasilien, jag är gift med 2 barn. Jag ger ett vittnesbörd om hur jag blev rik och berömd. För några år tillbaka var jag djupt kvävd och rappad av fattigdom, eftersom jag blev så lurad av falska imposter och jag hade ingen kropp som hjälpte mig, och jag sökte också efter hjälp från olika hörn men till ingen nytta. Människor omkring mig blev rik varje dag och detta gjorde mig så skäms för mig själv, jag kunde inte tillhandahålla bra saker för min familj. Innan jag introducerades i Great Illuminati-brorskapet av Frälsaren Michael, berättade han för mig något och jag tänkte på det hela dagen. Det han sa till mig fortsatte att slå i hjärnan. Han sa "om du vill få rikedom, makt och berömmelse, måste du bestämma dig för i lejonens mun är det där de bästa sakerna finns".

    Han berättade för mig hur falska människor använder ILLUMINATI-namnen för att utpressa pengar från oskyldiga människor, kom ihåg som de säger, i huvudsak "ingenting går för ingenting i den här världen". Om du verkligen vill ha POWER, FAME eller WEALTH, är detta din chans att bli den du någonsin har drömt om att bli. Jag kommer inte och kan inte tvinga eller pressa dig, men förrän du ser själv. När jag följde alla procedurer och använde allt material som gavs mig fick jag några dagar senare en enorm summa pengar från en okänd källa för att starta mitt liv. Sedan dess visste jag att pengar kan kontrollera alla saker. En kommentar som jag gav mig själv gav aldrig upp striden, eftersom jag vid flera tillfällen svängdes och ville gå med i SOCIETY men här är jag idag som en bekräftad ledamot. Om du har en dröm i livet, fokusera alltid på det så att du kan göra det sant av dig. Lura dig inte av något falskt anspråk som hävdar att vara medlemmar i brorskapet. Allt kommer till det stora brödraskapet för kärlek, omsorg, stöd, hjälp och hjälp.

    Älskar du att bli medlem i det stora brödraskapet, bli upplyst och uppnå dina drömmar, eller behöver du hjälp på några områden i ditt liv? som; -FAME, POWER, SÄKERHET, WEALTH, PROMOTION, PROTECTION, FINANCIALLY, VISA GOODKÄNNANDE, FAMILY PROBLEM, POLITIC POWER: Eller alla situationer som du har hittat själv kopplas i dag för att vara fri som jag och leva det goda liv du förtjänar.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DEN STORA FRIHETEN tvingar INTE någon att gå med. MEN ENDAST VILL DIG ATT UTFÖRA OCH REGLA DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  81. Hej hälsningar till dig,
    Jag gör bara detta för att främja en bra källa för de förlorade fåren, som jag var, innan jag äntligen möter vem jag kallar min Frälsare. Var snäll och ta lite av din tid för att läsa mitt vittnesbörd.

    Jag heter Lucas Mcdonaldson, 38 år, från Storbritannien men jag bor i Brasilien, jag är gift med 2 barn. Jag ger ett vittnesbörd om hur jag blev rik och berömd. För några år tillbaka var jag djupt kvävd och rappad av fattigdom, eftersom jag blev så lurad av falska imposter och jag hade ingen kropp som hjälpte mig, och jag sökte också efter hjälp från olika hörn men till ingen nytta. Människor omkring mig blev rik varje dag och detta gjorde mig så skäms för mig själv, jag kunde inte tillhandahålla bra saker för min familj. Innan jag introducerades i Great Illuminati-brorskapet av Frälsaren Michael, berättade han för mig något och jag tänkte på det hela dagen. Det han sa till mig fortsatte att slå i hjärnan. Han sa "om du vill få rikedom, makt och berömmelse, måste du bestämma dig för i lejonens mun är det där de bästa sakerna finns".

    Han berättade för mig hur falska människor använder ILLUMINATI-namnen för att utpressa pengar från oskyldiga människor, kom ihåg som de säger, i huvudsak "ingenting går för ingenting i den här världen". Om du verkligen vill ha POWER, FAME eller WEALTH, är detta din chans att bli den du någonsin har drömt om att bli. Jag kommer inte och kan inte tvinga eller pressa dig, men förrän du ser själv. När jag följde alla procedurer och använde allt material som gavs mig fick jag några dagar senare en enorm summa pengar från en okänd källa för att starta mitt liv. Sedan dess visste jag att pengar kan kontrollera alla saker. En kommentar som jag gav mig själv gav aldrig upp striden, eftersom jag vid flera tillfällen svängdes och ville gå med i SOCIETY men här är jag idag som en bekräftad ledamot. Om du har en dröm i livet, fokusera alltid på det så att du kan göra det sant av dig. Lura dig inte av något falskt anspråk som hävdar att vara medlemmar i brorskapet. Allt kommer till det stora brödraskapet för kärlek, omsorg, stöd, hjälp och hjälp.

    Älskar du att bli medlem i det stora brödraskapet, bli upplyst och uppnå dina drömmar, eller behöver du hjälp på några områden i ditt liv? som; -FAME, POWER, SÄKERHET, WEALTH, PROMOTION, PROTECTION, FINANCIALLY, VISA GOODKÄNNANDE, FAMILY PROBLEM, POLITIC POWER: Eller alla situationer som du har hittat själv kopplas i dag för att vara fri som jag och leva det goda liv du förtjänar.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DEN STORA FRIHETEN tvingar INTE någon att gå med. MEN ENDAST VILL DIG ATT UTFÖRA OCH REGLA DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  82. Hej hälsningar till dig,
    Jag gör bara detta för att främja en bra källa för de förlorade fåren, som jag var, innan jag äntligen möter vem jag kallar min Frälsare. Var snäll och ta lite av din tid för att läsa mitt vittnesbörd.

    Jag heter Lucas Mcdonaldson, 38 år, från Storbritannien men jag bor i Brasilien, jag är gift med 2 barn. Jag ger ett vittnesbörd om hur jag blev rik och berömd. För några år tillbaka var jag djupt kvävd och rappad av fattigdom, eftersom jag blev så lurad av falska imposter och jag hade ingen kropp som hjälpte mig, och jag sökte också efter hjälp från olika hörn men till ingen nytta. Människor omkring mig blev rik varje dag och detta gjorde mig så skäms för mig själv, jag kunde inte tillhandahålla bra saker för min familj. Innan jag introducerades i Great Illuminati-brorskapet av Frälsaren Michael, berättade han för mig något och jag tänkte på det hela dagen. Det han sa till mig fortsatte att slå i hjärnan. Han sa "om du vill få rikedom, makt och berömmelse, måste du bestämma dig för i lejonens mun är det där de bästa sakerna finns".

    Han berättade för mig hur falska människor använder ILLUMINATI-namnen för att utpressa pengar från oskyldiga människor, kom ihåg som de säger, i huvudsak "ingenting går för ingenting i den här världen". Om du verkligen vill ha POWER, FAME eller WEALTH, är detta din chans att bli den du någonsin har drömt om att bli. Jag kommer inte och kan inte tvinga eller pressa dig, men förrän du ser själv. När jag följde alla procedurer och använde allt material som gavs mig fick jag några dagar senare en enorm summa pengar från en okänd källa för att starta mitt liv. Sedan dess visste jag att pengar kan kontrollera alla saker. En kommentar som jag gav mig själv gav aldrig upp striden, eftersom jag vid flera tillfällen svängdes och ville gå med i SOCIETY men här är jag idag som en bekräftad ledamot. Om du har en dröm i livet, fokusera alltid på det så att du kan göra det sant av dig. Lura dig inte av något falskt anspråk som hävdar att vara medlemmar i brorskapet. Allt kommer till det stora brödraskapet för kärlek, omsorg, stöd, hjälp och hjälp.

    Älskar du att bli medlem i det stora brödraskapet, bli upplyst och uppnå dina drömmar, eller behöver du hjälp på några områden i ditt liv? som; -FAME, POWER, SÄKERHET, WEALTH, PROMOTION, PROTECTION, FINANCIALLY, VISA GOODKÄNNANDE, FAMILY PROBLEM, POLITIC POWER: Eller alla situationer som du har hittat själv kopplas i dag för att vara fri som jag och leva det goda liv du förtjänar.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DEN STORA FRIHETEN tvingar INTE någon att gå med. MEN ENDAST VILL DIG ATT UTFÖRA OCH REGLA DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  83. GÅ MED I DEN STORA ILLUMINATI/FREEMASON BRODERHOOD I DAG.

    ÄR DU EN PASTOR, POLITIK, MUSIK, LÄKARE, FOTBALLER, STUDENT, KONSTNÄR, AKTOR, ETC. Söker efter visdom & kunskap??

    Vill du bli en affärsman eller en kvinna? Behöver du kärleken till ditt liv/äktenskap, eller vill du behålla alla dina förluster?
    DU vill bli rik, kraftfull, skyddad, berömd i världen eller så är du sjuk av något slag?

    OM du är intresserad av att vara del av den här stora födelsedagen. KONTAKTA DET NU, FÖR BEGYNGNING AV UPPFINNINGEN OCH BÖRAS.
    DEN STORA ILLUMINATI HAR KRAFTET ATT STÄLLA DIG FRI FRÅN DIN BONDAGE OCH FÅ DINA DRÖMER

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    OBSERVERA ATT DEN STORA BRODERHOODEN TÖVER INTE MENNESKAR FÖR ATT GÅ MED. MEN BARA VILL ATT DU UTFÖR DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  84. GÅ MED I DEN STORA ILLUMINATI/FREEMASON BRODERHOOD I DAG.

    ÄR DU EN PASTOR, POLITIK, MUSIK, LÄKARE, FOTBALLER, STUDENT, KONSTNÄR, AKTOR, ETC. Söker efter visdom & kunskap??

    Vill du bli en affärsman eller en kvinna? Behöver du kärleken till ditt liv/äktenskap, eller vill du behålla alla dina förluster?
    DU vill bli rik, kraftfull, skyddad, berömd i världen eller så är du sjuk av något slag?

    OM du är intresserad av att vara del av den här stora födelsedagen. KONTAKTA DET NU, FÖR BEGYNGNING AV UPPFINNINGEN OCH BÖRAS.
    DEN STORA ILLUMINATI HAR KRAFTET ATT STÄLLA DIG FRI FRÅN DIN BONDAGE OCH FÅ DINA DRÖMER

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    OBSERVERA ATT DEN STORA BRODERHOODEN TÖVER INTE MENNESKAR FÖR ATT GÅ MED. MEN BARA VILL ATT DU UTFÖR DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  85. Hej, Vill du gå med i illuminati och vara rik, berömd och mäktig? för resten av livet ? Fördelar som ges till en ny medlem som går med i illuminati Brotherhood !!!
    till ditt bankkonto 50 000 000 USD ......
    Veckolön $ 600 000USD .........
    Ett bilvärde till $ 400.000USD .......
    Tilldelningskontrakt värt $ 200.000.000USD .......
    Ett hus i valfritt land. Och ett gratis visum till ditt drömland. Totala livsstilsförändringar ?? om du är intresserad, WhatsApp oss: +2348147226753, ELLER E-posta oss på: illuminatitemle666@gmail.com, så vi kan börja gå med!

    SvaraRadera
  86. ʻO kēia kaʻu mea e pili ana i ka hana maikaʻi a Dr Fasoya nāna e kōkua iaʻu, ʻO wau nō ʻo Alberto Grace mai Sepania a ke kala nei i ka kau ʻana iā ia ma ka upena akā e loaʻa iaʻu, ma o kēia ʻoihana punaewele puni honua i lawe mai i kaʻu kāne i haʻalele iaʻu i hala no 3 mau makahiki i hala aku nei, ua hui hope wau i kēia kanaka ma kahi pūnaewele blog i kōkua ʻia e kekahi o nā mea kōkua ke kōkua aku, Ua hāʻawi aku kaʻu kāne i nā hōʻailona āpau e pili ana iā ia akā ua koho wau e noho i ka hōʻole a hōʻole ʻole iā lākou. Ua hana ʻino ʻole ʻo ia iaʻu a ua oki ka hōʻike ʻana mai i ke aloha a me ke aloha i loaʻa iaʻu ke aloha me ia ma ke kumu mua

    Ua wehewehe au i nā mea āpau iā ia a ua haʻi mai ʻo ia iaʻu e pili ana i kahi pahu kōleka āna i lohe ai a hāʻawi maila ʻo ia iaʻu i kahi leka uila e kākau aku ai i ka pahu kōpela e haʻi aku iā ia i koʻu mau pilikia i loko o 2 mau lā, ua hoʻi mai kaʻu kāne iaʻu, ʻo wau wale nō Makemake ʻoe e hoʻomaikaʻi iā ʻoe i kēia kaila mokupuni pono a me kēia, nā haku a pau i ʻōlelo mai iaʻu e hele a hoʻomaikaʻi iā ʻoe, e kaomi, e ʻoluʻolu ʻoe e haʻi aku i ka poʻe e ʻimi nei i kahi hopena i kā lākou pilikia, ke ʻōlelo aku nei au iā ʻoe e kūkākūkā maikaʻi ka mea kime, he ʻoiaʻiʻo nō, he ikaika ia a ʻo nā mea āpau e haʻi aku ai ka mea e hiki mai, no ka mea, ʻo nā mea a pau a ke kāpena i haʻi mai iaʻu e hiki iā ʻoe ke hoʻokaʻa aku iā ia ma kāna: ʻo kāna leka uila a (fayosasolusionhome@gmail.com) a i ʻole ma whatsapp +2348151918774

    SvaraRadera
  87. Hej goda hälsningar,
    Jag gör det bara för att främja god energi. Tack för att du tar lite tid att läsa detta.

    Jag är Sam Nicolas, jag är bas i Amsterdam. men är inte alltid i landet på grund av mitt jobb som verklig entreprenör, entreprenör och filantrop. Jag inleddes 2018, blev en elitminne i brorskapet 2019. Illuminati fick mig att tro på mig själv och också hur jag skulle ha positivt tänkande över livet, det gör livet enkelt även om det inte är det. ända sedan jag blev medlem lovade jag brödraskapet att alltid hjälpa människor som är intresserade av brödraskapet för att förändra sina liv precis som mitt förändrades. Jag har kunnat röra många seriösa människor runt om i världen för att hjälpa dem att få en verklig källa för deras väg in i det stora ljusets samhälle. Efter deras initiering tar brorskapet dem globala vad de än väljer att göra, med alla önskemål de gör, och hjälper dem också att återfå allt de har förlorat och få mer. den stora illuminati dödar inte och stjäl inte, vi är Illuminati.

    Om du har några problem eller om du också vill vara ansluten för upplysning för att uppnå fantastiska saker med hjälp av illuminati.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DEN STORA FRATERNITET ÄR FÖR ALLA, Och du måste vara redo innan du kan få dina drömmar.

    SvaraRadera
  88. GÅ MED I DEN STORA ILLUMINATI/FREEMASON BRODERHOOD I DAG.

    ÄR DU EN PASTOR, POLITIK, MUSIK, LÄKARE, FOTBALLER, STUDENT, KONSTNÄR, AKTOR, ETC. Söker efter visdom & kunskap??

    Vill du bli en affärsman eller en kvinna? Behöver du kärleken till ditt liv/äktenskap, eller vill du behålla alla dina förluster?
    DU vill bli rik, kraftfull, skyddad, berömd i världen eller så är du sjuk av något slag?

    OM du är intresserad av att vara del av denna stora födelse. KONTAKTA DET NU, FÖR BEGYNGNING AV UPPFINNINGEN OCH BÖRAS.
    DEN STORA ILLUMINATI HAR KRAFTET ATT STÄLLA DIG FRI FRÅN DIN BONDAGE OCH FÅ DINA DRÖMER.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    OBSERVERA ATT DEN STORA BRODERHOODEN TÖVER INTE MENNESKAR FÖR ATT gå med. MEN BARA VILL ATT DU UTFÖR DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  89. GÅ MED I DEN STORA ILLUMINATI/FREEMASON BRODERHOOD I DAG.

    ÄR DU EN PASTOR, POLITIK, MUSIK, LÄKARE, FOTBALLER, STUDENT, KONSTNÄR, AKTOR, ETC. Söker efter visdom & kunskap??

    Vill du bli en affärsman eller en kvinna? Behöver du kärleken till ditt liv/äktenskap, eller vill du behålla alla dina förluster?
    DU vill bli rik, kraftfull, skyddad, berömd i världen eller så är du sjuk av något slag?

    OM du är intresserad av att vara del av denna stora födelse. KONTAKTA DET NU, FÖR BEGYNGNING AV UPPFINNINGEN OCH BÖRAS.
    DEN STORA ILLUMINATI HAR KRAFTET ATT STÄLLA DIG FRI FRÅN DIN BONDAGE OCH FÅ DINA DRÖMER.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    OBSERVERA ATT DEN STORA BRODERHOODEN TÖVER INTE MENNESKAR FÖR ATT gå med. MEN BARA VILL ATT DU UTFÖR DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  90. Hej hälsningar till dig,
    Jag gör bara detta för att främja en bra källa för de förlorade fåren, som jag var, innan jag äntligen möter vem jag kallar min Frälsare. Var snäll och ta lite av din tid för att läsa mitt vittnesbörd.

    Jag heter Boris Peterson, 56 år, från Skottland men jag bor i Belgien, jag är gift med 2 barn. Jag ger ett vittnesbörd om hur jag blev rik och berömd. För några år tillbaka var jag djupt kvävd och rappad av fattigdom, eftersom jag blev så lurad av falska imposter och jag hade ingen kropp som skulle hjälpa mig, och jag sökte också efter hjälp från olika hörn men till ingen nytta. Människor omkring mig blev rik varje dag och detta gjorde mig så skäms för mig själv, jag kunde inte tillhandahålla bra saker för min familj. Innan jag introducerades i den stora Illuminati-brorskapet av frälsaren Michael, berättade han för mig något och jag tänkte på det hela dagen. Det han sa till mig fortsatte att slå i hjärnan. Han sa "om du vill få rikedom, makt och berömmelse, måste du bestämma dig för i lejonens mun är det där de bästa sakerna hittas".

    Han berättade för mig hur falska människor använder ILLUMINATI-namnen för att utpressa pengar från oskyldiga människor, kom ihåg som de säger, i huvudsak "ingenting går för ingenting i denna värld". Om du verkligen vill ha POWER, FAME eller WEALTH, är detta din chans att bli den du någonsin har drömt om att bli. Jag kommer inte och kan inte tvinga eller pressa dig, men förrän du ser själv. När jag följde alla procedurer och använde allt material som gavs mig fick jag några dagar senare en enorm summa pengar från en okänd källa för att starta mitt liv. Sedan dess visste jag att pengar kan kontrollera alla saker. En kommentar som jag gav mig själv gav aldrig upp striden, eftersom jag vid flera tillfällen svängdes och ville gå med i SOCIETY men här är jag idag som en bekräftad ledamot. Om du har en dröm i livet, fokusera alltid på det så att du kan göra det sant av dig. Lura dig inte av något falskt anspråk som hävdar att vara medlemmar i brorskapet. Allt kommer till det stora brödraskapet för kärlek, omsorg, stöd, hjälp och hjälp.

    Älskar du att bli medlem i det stora brödraskapet, bli upplyst och uppnå dina drömmar, eller behöver du hjälp på några områden i ditt liv? Till exempel; -FAME, KRAFT, SÄKERHET, WEALTH, PROMOTION, SKYDD, FINANSIELLT, VISA GOODKÄNNANDE, FAMILY PROBLEM, POLITISK KRAFT: Eller alla situationer du har hittat dig kopplad idag för att vara fri som jag och leva det goda liv du förtjänar.

    WHATSAPP >> +1 (267)652-3553
    E-post >> everlastingbondconvenant66@yahoo.com

    DEN STORA FRIHETEN tvingar INTE någon att gå med. MEN ENDAST VILL DIG ATT UTFÖRA OCH REGLA DIN VÄRLD.

    SvaraRadera
  91. Hälsningar från gemenskapens nattvardsgång

    Upplyst där du kan återhämta dig

    dina förlorade drömmar, och där du också

    kan se ljuset av rikedom och

    lycka utan blod

    offra. Och vi betalar också summan av

    $ 550 000 för att få alla nya medlemmar när

    de går med i brorskapet och också till

    ett hem efter val och plats

    med investeringar med detta

    möjlighet i livet för dem att vara det

    känd.

    BAKGRUND TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅ MED

    I LJUSEN.
    1. Belöna kontanter på $ 550 000.
    2. En ny RAC Sleek Dream uppskattad till

    150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i landet

    valfri.
    En månad med samråd med 5

    bästa i världen.
    Ledare och de 5 viktigaste

    kändisar i världen. Om du är

    intresserad, vänligen kontakta

    föregående e-postadress -

    illuminatiworldwideorder@gmail.com eller

    vår wahtsapp +15184145254

    https://www.gaia.com/article/what-

    är-the-illuminati

    SvaraRadera
  92. Hälsningar från den stora upplysningsordningen för den enade staten och för hela världen, är detta ett öppet tillfälle att gå med i gemenskap av upplysta dem där du kan återta dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och vi betalar också summan av $ 550.000 för att få alla nya medlemmar när de går med i broderskap och även till ett hem som de själva väljer och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att bli kända.

    FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I BELYSNING.
    1. Belöning kontant på $ 550.000.
    2. En ny Sleek Dream CAR värderas till USD $ 150.000 USD
    3. Ett drömhem köpt i det land du väljer.
    En månad av samråd med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår wahtsapp +15184145254

    SvaraRadera
  93. Mitt vittnesbörd om hur jag blev Illuminati-medlem. Jag vill meddela de människor som vill gå med i den stora illuminaten, om hur jag fick hjälp av en stor illuminatmedlem. Han heter Felix. Hjälper mig att återfå mitt liv från dödsstadiet. efter att ha blivit avskedad i cirka 5 år och sex månader. Efter att ha blivit bedrägeri av så många medlemmar i Illuminati. Jag har varit hopplös, ekonomiskt nere genom de åren. Men en dag, när jag bläddrade på Internet, kom jag över posten som medlem av Great Illuminate, herr Felix, och sa att du kan vara berömd, rik och framgångsrik i livet genom att ha varit medlem i den stora Illuminati, direkt kontaktade jag och Jag förklarade allt för honom och han rekommenderade mig och hjälpte och jag betalade för medlemsregistreringsformuläret som kommer att användas för att initiera mig, och jag initierades till den stora Illuminati nya världsordningen. efter och också gav de mig alla riktlinjer och berättade för mig att alla nya medlemmar belönas med summan på 1 000 000 dollar i kontanter efter inledningen. Med hjälp av Felix. Jag initierades fullt ut som en komplett Illuminati-medlem. Om du har misslyckats med svindlare tidigare, eller om det är första gången du letar efter vem som ska hjälpa dig att bli medlem, är mitt råd för dig att prova Felix. Han är din bästa chans att bli vad du någonsin önskar för ditt framtida liv. Kontakta honom E-post: felixmorganilluminati@gmail.com eller WhatsApp +2348056051569.

    SvaraRadera
  94. Detta är en öppen inbjudan för dig att bli en del av världens största konglomerat och nå toppen av din karriär. I början av årets rekryteringsprogram är vår årliga skördefestival precis runt hörnet. Håller du med i att vara medlem i denna upplysta nya världsordning?
    Kontakta Herr Stewart på WhatsApp +27786441920 eller e-post: ashwordgilmore@gmail.com

    SvaraRadera
  95. Hälsningar från den stora upplysningsordningen för den enade staten och för hela världen, är detta ett öppet tillfälle att gå med i gemenskap av upplysta dem där du kan återta dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blod offer. Och vi betalar också summan av $ 550.000 för att få alla nya medlemmar när de går med i broderskap och även till ett hem som de själva väljer och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att bli känd.

    FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I BELYSNING.
    1. Belöning kontanter på $ 550.000.
    2. En ny Sleek Dream CAR värderas till USD $ 150.000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du väljer.
    En månad av samråd med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och 5 viktigaste kändisar i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår wahtsapp +15184145254

    SvaraRadera
  96. Hälsningar från den stora upplysningens ordning för Förenta staterna och för hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i upplysningarnas samhälle där du kan få tillbaka dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och vi betalar också summan 550 000 dollar för att få alla nya medlemmar när de går med i brorskapet och även till ett hem efter eget val och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att bli berömda.

    FÖRDELAR GIVA TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅR TILL BELYSNING.
    1. Belöna kontanter på 550 000 dollar.
    2. En ny snygg drömbil värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du väljer.
    En månad med samråd med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och 5 viktigaste kändisar i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår wahtsapp +15184145254



    NOTERA; detta brödraskap i Illuminati som du kan förena var som helst i världen Indien, Turkiet, Afrika, USA, Malaysia,
    Dubai, Kuwait, Storbritannien, Österrike, Tyskland, Europa. Asien, Australien, etc.

    SvaraRadera
  97. HELLO, JOIN THE ILLUMINATI BROTHERHOOD TODAY AND BECOME RICH AND FAMOUS WITH IN 24 HOURS.! WhatsApp: +2348147226753 The illuminati brotherhood offer you Riches, Powers and Fame. You can achieve all your dreams by becoming a member today. Note: The illuminati do not accept human sacrifices and no sharing of human bloods, if you are really interested contact us today via: WhatsApp: +2348147226753 ..
    BENEFITS GIVEN TO NEW MEMBERS AS FOLLOW
    * A Cash Reward Of $ 50,000,000.00 USD.
    * A New CAR Valued At $ 400,000.00 USD.
    * A Dream House Bought In The Country Of Your Choice.
    * Monthly Payment Of $ 350,000 USD Into Your Bank Account Every Month As A Member, If You Are Really Interested Contact Us Today On via: WhatsApp: +2348147226753, or Email: illuminatitemle666@gmail.com

    SvaraRadera
  98. Välkommen till den fantastiska ILLUMINATI-webbläsaren där du kan se rikedom och skydd WhatsAp 4368860326436. illuminatikingdomorder666@gmail.com

    Om du vill vara medlem, försäkrar vi dig att du kommer att bli rik och berömd i världen och att du har makt att kontrollera människor på höga platser. Du kan vara en affärsman eller en kvinna eller en konstnär, en politiker, en musiker, en student, du vill bli rik. Känd i livet, stark, gå med oss ​​idag och få ett rikt ögonblick.

    Obs: 2 miljoner dollar i veckan gratis var du än väljer att bo i denna värld och få en månadslön på 10 000 000 dollar

    Fördelar för nya medlemmar som deltar 1. $ 500 000 kontantpris $ 2. Ny Sleek Dream bil, värderad till $ 300 000. 3. Ett drömhem som köpts från ditt drömhem 4. Din månadssemester (fullt betald) på din drömsemesterplats. 5. År för golfmedlemskapspaket 6. VIP-behandling på alla ryska flygplatser i världen 7. Komplett livsstilsförändring 8. Leverans till bohemsk lund. 9. Månadlig månatlig betalning av ditt bankkonto till $ 1 000 000 per månadsmedlem 10. Boka en månad med de 5 bästa ledarna i världen och de 5 bästa kändisarna i världen. Om du är intresserad av att gå med i Grand Illuminati, vänligen kontakta oss
    WhatsAp 4368860326436.
    E-post: illuminatikingdomorder666@gmail.com

    SvaraRadera
  99. Hälsningar från den stora upplysningens ordning för Förenta staterna och för hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i upplysningarnas samhälle där du kan få tillbaka dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och vi betalar också summan 550 000 dollar för att få alla nya medlemmar när de går med i brorskapet och även till ett hem efter eget val och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att bli berömda.

    FÖRDELAR GIVA TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅR TILL BELYSNING.
    1. Belöna kontanter på 550 000 dollar.
    2. En ny snygg drömbil värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du väljer.
    En månad med samråd med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och 5 viktigaste kändisar i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår wahtsapp +15184145254

    SvaraRadera
  100. Hälsningar från den stora upplysningens ordning för Förenta staterna och för hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i upplysningarnas samhälle där du kan få tillbaka dina förlorade drömmar, och även där du kan se ljuset av rikedom och lycka utan blodoffer. Och vi betalar också summan 550 000 dollar för att få alla nya medlemmar när de går med i brorskapet och även till ett hem efter eget val och plats med investeringar tillsammans med denna möjlighet i livet för dem att bli berömda.

    FÖRDELAR GIVA TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅR TILL BELYSNING.
    1. Belöna kontanter på 550 000 dollar.
    2. En ny snygg drömbil värderad till USD 150 000 USD
    3. Ett drömhus köpt i det land du väljer.
    En månad med samråd med de 5 bästa i världen.
    Ledarna och 5 viktigaste kändisar i världen. Om du är intresserad, vänligen kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår wahtsapp +15184145254

    SvaraRadera
  101. Hej, den stora stormästaren i Illuminati har inbjudit en öppen inbjudan för de som vill gå med i Illuminati brödraskap. Du är en affärsman, politiker, musiker
    student och vill bli rik, kraftfull och berömd i livet, för att uppnå dina drömmar, vänligen kontakta mig nu på Whats-app +15162743685 så hjälper jag dig.

    SvaraRadera
  102. The Illuminati society is a society or an organisation of rich and fame people in the world say political and religious leaders, musician, footballers and business people that operates above political and geographical
    restrictions for the benefits of human life. Its a society which is against poverty and suffering. so our aim is to reduce poverty and suffering in the society.
    Get all all you need to join Illuminati from Illuminati Official Website now for money, power and fame in South Africa and Sandton plus the Rest of the world like Namibia, U.S.A, Zambia, Uganda, Oman, Brazil. on how to join 0n /Call +2349056393547

    Illuminati goodies/ Benefits Of Joining Illuminati
    Becoming a member is beneficial to all parties. A benefit may be considered as anything which is helpful, profitable, favorable and advantageous to a person. A benefit may take many forms such as improving a person in some way, promoting his happiness, raising his status socially, increasing personal contacts with others, or assisting him in any number of other ways. In general way, the benefits of illuminate membership are both tangible and intangible. That’s to say,
    BUT MOST MEMBERS JOIN FOR MONEY SINCE MONEY IS THE SOURCE OF HAPPINESS.
    1-The first and major benefit of joining Illuminati is to change your life from poor to become rich.You will get money as you know life and money moves together in this world. So Join Illuminati and get cash money as soon you register. YOU JOIN ILLUMINATI MOSTLY TO GET FINANCIAL HELP AND YOU USE THAT MONEY TO DO BUSINESS SO MANY PEOPLE JOIN FOR THAT.
    2- Political and social in nature Many members that belonged to various movements in the 18th century were members of the Illuminati. It was political and social in nature, since members were constantly advocating for meaningful change in their respective governments they join Illuminati organisation for power and prosper.
    3-Prepares individuals to greatness
    There are many benefits of being Illuminati such as providing you with the opportunity to fellowship and share knowledge with other members. It also gives you the opportunity to mentor those who want to achieve wealth and overall well-being. The members are reminded to appreciate ethics, morality and principles, while others find satisfaction in advancing their positions within the society.
    4- Promotes happiness
    The benefit of joining Illuminati is considered as something which is favorable, profitable and helpful to an individual. It has numerous advantages such as enhancing a personal life, improving his health and well-being. In a nutshell, members enjoy both physical and intangible benefits.
    5-Church Miracles
    A Illuminati member can be able to make church miracles and fame plus benefits of all life.
    -Benefits of love
    -Benefits Of Relationship
    -Benefits Of Fame
    — Benefits of Luck
    -Benefits of Illuminati Powers
    -Benefits of Knowledge
    -Benefits of Church Miracles
    -Benefits Of Rose Water Miracles
    -Benefits Of Reading energy
    -Benefits Of Cultural diversity
    -Benefit of favor
    TO JOIN ILLUMINATI WE DON’T SACRIFICE AND NO RISKS

    .EMIL….Illuminatiworld521@gmail.com or call +2349056393547

    SvaraRadera
  103. Hälsningar från den stora upplysningens ordning för Förenta staterna och för hela världen, detta är en öppen möjlighet att gå med i det upplysta samhället där du kan återvinna dina förlorade drömmar, och även där du kan se rikedomens ljus. och lycka utan blodoffer. Och vi betalar också 550 000 dollar för att få alla nya medlemmar när de går med i gemenskapen och även till ett hus efter eget val och plats med investeringar såväl som denna möjlighet i livet att göra dem berömda. FÖRDELAR TILLGÄNGLIGA TILL NYA MEDLEMMER SOM GÅR TILL BELYSNING. 1. $ 550 000 kontant belöning. 2. En ny Sleek Dream-bil till ett värde av $ 150 000 3. Ett drömhus som köpts i det land du valt. En månad med samråd med de 5 bästa i världen. Ledarna och de 5 viktigaste kändisarna i världen. Om du är intresserad, kontakta den tidigare e-postadressen = illuminatiworldwideorder@gmail.com eller vår wahtsapp +15184145254

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    SvaraRadera
  104. GÅ MED I ILLUMINATI666 BRODERHOOD? !!!
    Whatsapp: 8616573430472 oss eller E-post: (illuminatitemple@usa.com)
    Är du en affärsman eller kvinna, är du en pastor
    eller en konstnär ,, vill du vara känd eller vill du
    att vara rik eller mäktig är det bättre att du blir en
    medlem i Illuminati och få din dröm att komma
    Sann . det här är chansen för dig att nu bli en
    medlem av templet KUNGARIKET och få vad du
    sök från oss. om du är redo att bli medlem
    av Illuminati och förverkliga din dröm då-: whatsapp
    oss eller e-post: (illuminatitemple@usa.com)

    fyll även i följande:
    NAMN....................
    NÄRMAST ANHÖRIG...................
    ADRESS.................
    SÄKERHETSSTATUS .............
    LAND.........
    STAT..................
    OCKUPATION................
    MOBILLINJE ............
    ETT NYTT MEDLEM FÅR SUMMET AV
    5 MILJONER DOLLAR, EN BIL OCH ETT HUS I NÅGON
    DEL AV VÄRLDEN. OBS: VI Tvingar INTE
    NÅGON FÖR DETTA. OM DU INTE är intresserad
    ANVÄND INTE

    SvaraRadera
  105. GÅ MED I ILLUMINATI666 BRODERHOOD? !!!
    Whatsapp: 8616573430472 oss eller E-post: (illuminatitemple@usa.com)
    Är du en affärsman eller kvinna, är du en pastor
    eller en konstnär ,, vill du vara känd eller vill du
    att vara rik eller mäktig är det bättre att du blir en
    medlem i Illuminati och få din dröm att komma
    Sann . det här är chansen för dig att nu bli en
    medlem av templet KUNGARIKET och få vad du
    sök från oss. om du är redo att bli medlem
    av Illuminati och förverkliga din dröm då-: whatsapp
    oss eller e-post: (illuminatitemple@usa.com)

    fyll även i följande:
    NAMN....................
    NÄRMAST ANHÖRIG...................
    ADRESS.................
    SÄKERHETSSTATUS .............
    LAND.........
    STAT..................
    OCKUPATION................
    MOBILLINJE ............
    ETT NYTT MEDLEM FÅR SUMMET AV
    5 MILJONER DOLLAR, EN BIL OCH ETT HUS I NÅGON
    DEL AV VÄRLDEN. OBS: VI Tvingar INTE
    NÅGON FÖR DETTA. OM DU INTE är intresserad
    ANVÄND INTE

    SvaraRadera
  106. GÅ MED I ILLUMINATI666 BRODERHOOD? !!!
    Whatsapp: 8616573430472 oss eller E-post: (illuminatitemple@usa.com)
    Är du en affärsman eller kvinna, är du en pastor
    eller en konstnär ,, vill du vara känd eller vill du
    att vara rik eller mäktig är det bättre att du blir en
    medlem i Illuminati och få din dröm att komma
    Sann . det här är chansen för dig att nu bli en
    medlem av templet KUNGARIKET och få vad du
    sök från oss. om du är redo att bli medlem
    av Illuminati och förverkliga din dröm då-: whatsapp
    oss eller e-post: (illuminatitemple@usa.com)

    fyll även i följande:
    NAMN....................
    NÄRMAST ANHÖRIG...................
    ADRESS.................
    SÄKERHETSSTATUS .............
    LAND.........
    STAT..................
    OCKUPATION................
    MOBILLINJE ............
    ETT NYTT MEDLEM FÅR SUMMET AV
    5 MILJONER DOLLAR, EN BIL OCH ETT HUS I NÅGON
    DEL AV VÄRLDEN. OBS: VI Tvingar INTE
    NÅGON FÖR DETTA. OM DU INTE är intresserad
    ANVÄND INTE

    SvaraRadera
  107. GÅ MED I ILLUMINATI666 BRODERHOOD? !!!
    Whatsapp: 8616573430472 oss eller E-post: (illuminatitemple@usa.com)
    Är du en affärsman eller kvinna, är du en pastor
    eller en konstnär ,, vill du vara känd eller vill du
    att vara rik eller mäktig är det bättre att du blir en
    medlem i Illuminati och få din dröm att komma
    Sann . det här är chansen för dig att nu bli en
    medlem av templet KUNGARIKET och få vad du
    sök från oss. om du är redo att bli medlem
    av Illuminati och förverkliga din dröm då-: whatsapp
    oss eller e-post: (illuminatitemple@usa.com)

    fyll även i följande:
    NAMN....................
    NÄRMAST ANHÖRIG...................
    ADRESS.................
    SÄKERHETSSTATUS .............
    LAND.........
    STAT..................
    OCKUPATION................
    MOBILLINJE ............
    ETT NYTT MEDLEM FÅR SUMMET AV
    5 MILJONER DOLLAR, EN BIL OCH ETT HUS I NÅGON
    DEL AV VÄRLDEN. OBS: VI Tvingar INTE
    NÅGON FÖR DETTA. OM DU INTE är intresserad
    ANVÄND INTE

    SvaraRadera
  108. MÖJLIGHET FÖR DIG I DAG MISSA INTE Gå med i den stora Illuminati idag och bli rik, berömd och rik på affärer, musik, politisk, social och ekonomisk värld och få också summan av 5 miljoner dollar med ett gratis hem som du väljer att bo, i världen. Och får också 500 tusen dollar som månadsinkomst och har också gett pengar för att starta ett företag efter eget val ... Om du är intresserad, fyll i följande information i det här e-postmeddelandet nedan (illuminatitemple@usa.com)
    Fullständiga namn………………………………
    Land…………………………………
    Ursprungsstat……………………….
    Födelsedatum………………………….
    Sex……………………………………….
    Adress……………………………….
    ockupation.....................................
    Telefon…………………………………..
    E-postadress…………………
    Bifoga skanna jag-kort, pass eller körkort som innehåller alla dina detaljer, berätta lite om dig själv och bifoga skanningskopia av ditt identitetskort Inga smutsiga mänskliga offer och inget ont ... det är en kult av Illuminati-gruppen av de framstående. vår e-post: (illuminatitemple@usa.com) eller kontakta oss via whatsapp +8616573430472

    SvaraRadera
  109. Misslyckas Sluta inte se ljuset. Vi är medvetna om att det finns många människor här på sociala medier som låtsas vara agenter för Illuminati. Var försiktig, inte alla du ser är riktiga. Denna organisation är för FRED, RIKTIGHET, POWER och FAME. Organisationen kräver inte mänskliga eller blodoffer. Om du är intresserad, skicka ett WhatsApp-meddelande till oss på +18724009451 mejla oss på templelight666@gmail.com

    SvaraRadera
  110. ESTE ES UN MENSAJE OFICIAL ILUMINADO AL MUNDO
    NOTA: NO HAY SACRIFICIO HUMANO INVOLUCRADO E ILLUMINATI TAMBIÉN NO PIDE LA CUOTA DE INSCRIPCIÓN
    Puede contactar al agente del templo a través de WhatsApp: +1 (307) 3639560

    ¿Eres empresario, político, músico? Quieres ser rico

    famoso, poderoso en la vida, únete al culto de la hermandad Illuminati

    hoy y obtuvo una rica suma instantánea de. $ 1 miljon a la semana y gratis

    Coche donde elijas vivir en este mundo y obtener incluso $

    1 000 000 como su beneficio para comenzar una nueva vida.

    Debe tener al menos 20 años de edad antes de poder contactar a nuestros socios
    Correo electrónico: illuminatisocietyorder124@mail.co
    Whatsapp: +1 (307) 3639560

    SvaraRadera
  111. ¡SALUDOS DEL GRAN MAESTRO! EN CUANTO A SER MIEMBRO DEL GRAN ILLUMINATI, LE DAMOS LA BIENVENIDA. Formar parte de algo rentable y especial (BIENVENIDO AL MUNDO DE ILLUMINATI). ¿Eres POLÍTICO, INGENIERO, DOCTOR, ANIMADOR, MOD EL, GRADUADO / ESTUDIANTE, O TIENES EN MENTE AMPLIAR TU NEGOCIO PARA CONVERTIRSE EN GRANDES MENTES? También es importante saber que para convertirse en miembro y ganar la suma de $ 100,000,000, como salario mensual de membresía Illuminati. "OPORTUNIDAD" La gran Organización Illuminati te hace rico y algunos de estos famosos DORADOS en el mundo, te sacará de la base y te llevará a una mayor altura si has aspirado a serlo durante mucho tiempo y juntos gobernaremos el mundo. con el gran y poderoso poder de los Illuminati, larga vida y prosperidad aquí en la tierra con vida eterna y júbilo. contáctenos con correo oficial: illuminatinationalorder666@gmail.com. Estamos esperando para llevarte a tu destino

    SvaraRadera
  112. Hej, jag är floria holm från Danmark 🇩🇰 lyckligt gift, jag är medlem i detta stora Illuminati-broderskap..Illuminati är ett hemligt samhälle som strävar efter att främja andliga och moraliska värderingar. Det grundades på principerna om kärlek, rättvisa, enhet, fred och lättnad och var inte förvirrad över din inbjudan eftersom du valdes eftersom Illuminati ser en mycket rik man i dig, du kommer att vara den som hjälper människor i nöd, hemlösa kommer att njuta av dig, du kommer att mata de fattiga med hjälp av illuminati, vi kan få ditt företag att flytta och vi kan ge dig vilken position du vill på din arbetsplats eller vara kreativ i allt du gör och kan vara ägare till företaget du gör just nu och illuminati sammanför individer av goodwill, oavsett skillnader och bakgrund, och ser till att dessa goda män / kvinnor blir bättre i samhället. Vill du vara medlem i illuminati och bli rik, berömd, kraftfull och utmärka sig i livet? Svara på det här e-postmeddelandet. llluminativictory6@gmali.com

    SvaraRadera
  113. MITT NAMN ÄR JOHNNY KNOCKSVILLE OCH HÄR ÄR MIN VITTNISBARHET, JAG HAR FÖRSÖKT
    ATT GÅ MED I ILLUMINATIS BRODERHÅLL OCH DET HAR BEVISAT ABORTIVT I
    HAR PRöVET SÅ MÅNGA MÄNNISKOR ALLA TILL INGEN TILLGÄNGLIG TILL EN DAG NÅGON JAG INTE
    ÄVEN KÄNNDE SÄNDAR MIG ETT NUMMER OCH SÄGG ATT ALLA JAG HAR SÖKT PÅ LIGOR
    I HÄNDEN AV DETTA NUMMER VAR JAG FÖRVARADE DAN JAG PRÖVADE ATT RINGA NUMMER
    SOM Sände mig numret men
    VAR INTE ALLTID TILLFÄLLBAR DÄR JAG BESLUTADE ATT RINGA NUMMER LÅGT OCH BEHÅLL
    FRÅN DET HAR MITT LIV ÄNDRAT EN BÄST. Mina bröder och
    SISTER JAG ÄR NU ETT LEVANDE BEVIS ATT DE STORA ILLUMINATIEN FUNGER. SEDAN
    MYCKET DAG RINGADE JAG ATT NUMMER MITT LIV HAR VAR FÖRÄNDRAT. Jag gav
    INSTRUKTION SOM JAG TVIVLADE FÖLJT FÖR DEN DEN JAG JAG SÅR
    GÖRTE MIG VERKLIGT ATT LOSSA HOPP I ALLA DEM MEN I SLUTET VAR JAG INLEDD
    SOM MEDLEM I ILLUMINATI BRODERHOOD NIVÅ 6, JAG FÖR SUMMET AV $ 7
    MILJONER OCH ETT VALHUS I UKEN MED BIL. Mina kära bröder och systrar
    Du kommer inte tro på vad jag säger rätt nu. INDEED BRODERHOOD OF
    ILLUMINATI existerar.
    KONTAKTA Samma nummer som jag ringde som förändrade mitt hela liv du kan far
    Henry Robinson på WhatsApp +1(862)245-1881

    SvaraRadera
  114. Hej alla, mitt namn är herr Edwards Noel och jag kommer från USA, jag är medlem i New World Order (Illuminati), jag är inte här för att vittna om hur jag gick med i broderskapet utan att uppriktigt be om ursäkt till dem som är offer för dessa falska agenter i olika delar av världen som använder vår identitet för bedrägeri.
    Det här är vad de gör, de kommer att kontakta våra agenter över hela världen som låtsas vara en sökande, efter att ha gett dem procedurerna, villkoren för hur man kan vara medlem i brödraskapet kommer de att blockera våra agenter och använda samma procedurer för bedrägeri ni sänder på internet saker som inte finns i brödraskapet. En annan punkt att notera är att initiering till brödraskapet inte involverar blodoffringar från människan och att någon som säger att han / hon är stormästaren eller ger dig en kontakt som du måste chatta med stormästaren är falsk stormästaren Om du inte kan chatta med sökande kan du bara träffa stormästaren när du är inbjuden till huvudkontoret tre månader efter att du börjat i brödraskapet för din utdelningsceremoni med de tolv cheferna för din ed. Om du har blivit offer vänligen eller om du inte vill ha mer detaljerad information om hur du kan vara medlem i illuminati-brödraskapet i ditt land, via whatsApp +1 4705435889 eller e-post greatestilluminat4@gmail.com. Det här är den lilla hjälp jag kan ge, HAIL THE LIGHT.

    SvaraRadera
  115. VÄLKOMMEN TILL ILLUMINATI BRODERHOOD ORGANIZATION.

    Jag tror att vi alla har en dröm, en dröm om att bli något stort i livet, så många människor dör idag utan att uppnå sina drömmar. Några av oss är avsedda att bli president i våra olika länder eller att bli. en av världens största musiker, fotbollsspelare, politiker, affärsmän, komiker eller att vara en hjälpare för andra människor som är i behov Obs! nyrekryterade medlemmar har rätt till stora fördelar och belöningar. Det finns inget mänskligt offer. Om du verkligen är intresserad av att gå med i illuminati kontakta oss idag för mer information WhatsApp: +1 (234) 248-7286 ELLER +919205107358
    E-post: illuminatikingdomempire@gmail.com

    SvaraRadera
  116. Hej!!! Är du intresserad av att gå med i det stora Illuminati-brödraskapet för att du ska bli rik och berömd i livet? Det här är förmånerna som ges till nya medlemmar *En kontant belöning på $500 000 US Dollar *En ny valfri bil *Ett drömhus köpt i det land du väljer *En månads semester (helt betald) till ditt drömresmål. $100 000 US Dollar till ditt bankkonto varje vecka som medlem om du är intresserad kan du säga JA NU.

    Whatsapp nu: +1 (618) 440-2248

    SvaraRadera
  117. officiellt Illuminati Brotherhood-meddelande till världen. Om du är en affärsman eller kvinna, artist, politiker, pastor, student, musiker för att bli rik, berömd, mäktig och i vilken situation du än befinner dig, gå med i Illuminatis brödraskapskult idag och bli rik så fort du blir medlem och enorma mängder pengar och gratis hus var som helst i världen du väljer att bo i, och till och med tjäna 10 miljoner dollar för att starta ett företag.

    FÖRDELAR FÖR NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI.

    1. Kontantpris på 100 000 000 $

    2. En snygg ny drömbil värd $500 000,00

    3. Drömbostad köpt i det land du väljer

    4. VIP-service på alla flygplatser i världen.


    Om du är intresserad, kontakta representanten nu eller ring honom på WhatsApp. +1 (757) 354-3107
    + Du måste vara minst 25 år för att kontakta våra partners om du är studentE-post: litisociatyorder2013@gmail.com

    SvaraRadera
  118. Greetings Do you wish to be a member of the Illuminati brotherhood today and become rich receiving $500,000 usd weekly and famous in life, and also be protected and powerful if so quickly reply yes so I can connect you
    to the grandmaster who is gotta give you the steps and procedures now. So you can help your family and stay rich forever if interested reply yes so we can proceed. Contact David Mark +2348140101327 or WhatsApp him +2348140101327...

    SvaraRadera
  119. HUR ILLUMINATI BROTHERHOOD GÖR MIG RIK OCH KÄND. Jag är medlem i illuminati-brödraskapet, jag vill tacka Herren Lucifer, för vad han har gjort för mig, han förändrade mitt liv, han ger glädje och lycka till mitt liv, jag lever ett bra liv idag, eftersom av Illuminati Brotherhood, jag har försökt hela mitt liv att gå med i Illuminati Brotherhood, jag blev lurad många gånger men jag ger fortfarande inte upp, för när du ger upp i livet kommer livet också att ge upp i människan, om du har blivit lurad så många gånger, mitt råd till dig är att inte ge upp, eftersom Illuminati-brödraskapet är verkligt, jag gick med i den riktiga Illuminati och betalade bara 300 usd, för att gå med i Illuminati, jag vill att ni alla ska veta idag, , ni betalar pengar att gå med, mitt råd till er alla är att bestämma er och gå med i illuminati-brödraskapet, när min initieringsprocess var avslutad är förmånsbeloppet som gavs till mig $1 000 000 för att starta ett nytt liv, detta är anledningen till att jag kan sluta inte hylla Illuminati-brödraskapet, om du har några problem eller du som stöd i livet, mitt råd till dig är att gå med i Illuminati Brotherhood så att alla dina problem kan lösas i livet, för att gå med i Illuminati Brotherhood kan du kontakta Mr David Mark eller WhatsApp honom (+2348140101327)

    SvaraRadera
  120. Hej alla mitt namn är Alexis Andrewi är från Italien jag ger ett vittnesbörd om hur jag gick med i Illuminati-brödraskapet, jag försökte gå med i denna organisation i så många år nu, jag blev lurad av en falsk agent i Sydafrika och Nigeria, jag var nere, jag kunde inte mata mig själv och min familj längre och jag försökte tjäna pengar med alla medel men förgäves, jag var rädd för att kontakta någon Illuminati-agent eftersom de har ätit upp mina pengar, en dag stötte jag på ett inlägg av någon gav ett vittnesbörd och tackade en man som hette David Mark för att han hjälpte honom att gå med i illuminati-brödraskapet, sedan tittade jag på mannens e-post och telefonnumret som stod där, jag var rädd för att kontakta honom eftersom jag blev lurad många gånger av bedragare och gick iväg med pengarna då var jag väldigt förvirrad så jag bestämde mig för att kontakta personen som fick vittnesmålet och jag ringde honom och jag kommunicerade med honom på telefonsamtal innan han började berätta sin egen historia för mig om när han ville vara med. berättade allt för mig ng att göra, sedan bestämde jag mig och ringde agenten David Mark och han berättade allt jag skulle göra och jag blev initierad, överraskande nog fick jag min förmån att vara en ny medlem av det stora Illuminati-brödraskapet, jag var så glad, för de av er som försöker gå med i den här organisationen detta är din möjlighet för dig att gå med KONTAKTA MR David Mark på WhatsApp-nummer +2348140101327

    SvaraRadera
  121. Hur man går med i Illuminati666 brödraskapet!!! Kontakta DAVID MARK eller Whats'App (+2348140101327). Är du i Tyskland, USA, Europa eller var som helst i världen vill du bli rik, berömd och ha makt.. FÖRDELAR SOM GES TILL NYA MEDLEMMAR SOM GÅR MED I ILLUMINATI. 1. En kontant belöning värd $100 000 00 USD efter initiering. 2. En ny elegant drömbil värderad till USD 100 000 USD 3. Ett drömhus köpt i det land du själv väljer 4. En månads semester (fullbetald) till ditt drömresmål. 5. Ett års golfmedlemspaket. 6. V.I.P-behandling på alla flygplatser i världen 7. En total livsstilsförändring 8. Månadsbetalning på $300,00 9. En månad bokad. möte med de fem bästa världsledarna och de fem bästa kändisarna i världen. Kontakta DAVID MARK eller via Whats'App (+2348140101327) om du vill vara med.

    SvaraRadera